Heaven Eleven

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Nå fikk jeg lyst på en stor, saftig burger!»

- Siv Jensen

«Mitt beste skaperverk!»

- Gud

«JEG MÅ HA EN BURGER!»

- Jesus Kristus

Heaven Elevens lokaler

Heaven eleven er himmelens svar på "seven eleven". der selger de kristenmanns burgere, jesus shake og antisynderkrem. Sjefen i heaven eleven er gud selv, og han elsker å servere deg spaghetti med ketchup og smør, også kalt sketti. hver søndag er det dansekveld der jesus og alle vennene hans kommer for en dance off. Vi kan også møte Olav den hellige, med altfor langt hår og negler. Annenhver lørdag kommer Siv Jensen hele veien fra helvete for å ødelegge den gode morroa på heaven eleven. Gud syntes det var lurt å gi heaven eleven gratis wi-fi for å få flere besøkende.

Historie[rediger]

Heaven eleven ble funnet opp da Gud var lei av vassene cheeseburgere fra McHeaven, og ville skape sitt nye store skaperverk. Han skapte da Heaven Eleven. Den første som smakte på en burger fra Heaven Eleven var Jesus. Jesus ble avhengig av det, og det er derfor han ikke har vist seg nede på jordens trygge overflate siden sist han var her mange hundre år siden.

Olav den hellige ble med i Heaven Eleven i år 1505 da han hadde fått sparken fra Jesusguttene danseband. Moses ble ansatt dagen etter at Gud stiften firmaet, og grunnen er at moren hans sa at han måtte få ræva i gir. Jesus Kristus fikk jobben som daglig leder dagen etter Moses, men han liker ikke Moses pga hans bakgrunn. Abraham fikk jobben i 2005, da Gud ønsket noen til å flippe burgerne.

Heaven Elevens arbeidere[rediger]

 • Olav den hellige: Olav den hellige putter eksotiske fingernegler og hårstrå fra han selv oppi burgerne for å gi dem ekstra snasen smak.
 • Moses: Tar oppi litt blekk fra pennen han brukte til å skrive mosebøkene oppi BBQ sausen. For å gjøre den mer spennende, spytter han også oppi den.
 • Jesus Kristus: Daglig leder i Heaven Eleven. Kommer dit hver søndag for å danse, og en gang i blandt kommer han for å levere ketchup, også kjent som guds blod.
 • Gud: Ledersen over Jesus. Ligger annenhver uke på Heaven Hospital for å tappe 100 liter blod(Ketchup) som han deretter gir til Jesus.
 • Abraham: Det er han som flipper burgerne. Han skulle ønske han var Jesus.

Heaven Elevens arbeidere som har fått sparken[rediger]

 • Noah Den Store: Noah ble mobbet av de andre, han arbeidet med derfor gikk han heller på do og runket istede for og lage pommesfrites han var heller ikke så så stor så for å føle seg stor kastet han egg på Moses, som gjorde at han ble kastet rett ut fra empire state heaven.
 • Hans Majones Kongen: Han fikk sparken pga dødstrusler mot medarbeidere, og han lagde helt jævlig majones.
 • Hans Gudsen(Gud sin bror): Hans Gudsen spydde i BBQ sausen, som gjorde at kundene døde(igjen) av gudsforgiftning.
 • Siv Jensen: Hun fikk sparken da Gud fant ut at hun kom fra helvete.
 • Carl I. Hagen: Han fikk sparken pga han kom fra jorden.

R og lage r

Heaven Elevens hemmeligheter[rediger]

På åpningsdagen til Heaven Eleven kom selveste Lucifer hele veien fra helvete. Han snudde alle korsene i lokalet opp ned, og han kastet egg på Jesus. Jesus skrapte vekk eggene, stekte dem, og lagde en HeavenMuffin. Jesus spiste HeavenMuffinen, og etter det ble han satanistisk. Gud ble forskrekket, men han klarte heldigvis å spraye antisynderkrem på han, og han ble automatisk en kristenmann igjen. Det ingen vet er at Jesus aldri ble helt kristen igjen, og at han i hemmelighet fortsatt selger HeavenMuffin i samarbeid med Lucifer, og ønsker å satanisere hele himmelen. Gud tror at han bare drar på antifaenskapskurset med Moses og Abraham, men han har skulket kurset helt siden første time. Moses og Abraham tror han bare drar til kinoen for å se på flåklypa. Et bevis på hans satanistiske oppførsel er hans skuespillerdebut i "Jesus og Josefine", en julekalender som gjør barn satanistiske og overtroiske.

Heaven Elevens matretter[rediger]

 • Kristenmannsburgere: Burgere med ketchup(guds blod), BBQ saus med moses' blekk og spytt, jordost(også kjent som jarlsbergost), engelkjøtt, og antidjevelbrød.
 • Jesus Shake: En milkshake laget av englemelk. Jesus laget denne første gang, og kundene elsket den.
 • Antisynderkrem: Krem som blir brukt som et snasent tilbehør til diverse Heaven Eleven varer, og som også blir brukt til å gjøre syndere snille igjen.
 • Cheesus Burger: En cheese burger med de meste ingrediensene fra kristenmannsburgere men også med ost laget av engelmelk og majones importert fra Italia.
 • GudØl: Øl brygget på Guds' badevann. Svært høyt alkoholinnhold. En hemmelig ingrediens er Jesus' fotbadvann.
 • HeavenMuffin: De selger desverre ikke HeavenMuffin lenger pga stort djevelinnhold, men man kan få kjøpt det på Jesus' egen hemmelige sjappe. HeavenMuffin er en frokostburger.