Heavy Metal

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Heavy Metal er den offisielle norske Valutaen som har vært utstedt siden 36 f.kr. Heavy Metal deles inn i 9 Sputnik som igjen deles inn 13 Death Metal. Dette er gjort for å gjøre det enklere å veksle, særlig no som man har gått over til digital handel. 117 Death Metal er en Heavy Metal.


Heavy Metal kan utstedes av hvilke som helst borger av Norge. Det har oppgjennom tida blitt gitt ut en masse utenlandske kopier. Disse er egentlig ikke gyldig som betalingsmiddel, pga ofte godt håndverk blir de ofte godtatt. Pga den gode tilgangen på penger er Norge blitt verdens rikeste land.

Heavy metal har tradisjon på seg til å ha en meget høy egenverdi, derfor blir valutakursene som regel regnet mot Death Metal. En Death Metal var i desember 2012 verdt 134 britiske pund, noe som gjør Heavy Metal til verdens dyreste valuta.

I 1670 ble det av Kong Christin V. fremmet forslag om å dele Heavy Metal inn i 2 Sputnik som igjen skulle deles inn i 73 Death Metal. Forslag medførte stadige stridigheter gjennom hele hans regjeringstid. Regjeringsperioden ble en urolig tid og flere interne stridigheter fulgte, flere ganger invaderte utenlandske hærer og separatist grupper. Ved Murdoch sin invasjon på Lade i 1685 grep MacGyver inn og urolighetene stilnet. Ved Kong Christian V. død i 1699 bestemte MacGyver seg for å forlate landet etter at forslaget om ny inndeling av Heavy Metalen fant sin grav.

Innen fysikken kan Heavy Metal også være et grunnstoff med atomnummer 666 i det periodiske system. Det er et serdeles tungt metall som kan sprekke trommehinnene til oss vanlige dødlige. Heavy metal ble tideligere brukt som rusmiddel, men da dette resulterte i ekstrem økningen av døve i verden, ble dette forbudt. Heavy metal er derfor nå en fryktet substans. Det smelter aldri,fryser aldri til is og fordamper ikke, da stoffet er i en konstant plasma tilstand.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!