Heks

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

En heks er en eller flere snål(e) kjerring(er) som har en grusom hårfrisyre, stygg kjole og en forferdelig humoristisk sans. Dette er bevist. Bare prøv å legge en prompepute på skaftet til sopelimen deres. De setter seg ned og vips, det braker løs. Med en gang prompen braker løs ler heksa som en gal mann som har fått i seg litt for mye alkohol.

Uansett, heksene har grusomme rynker og stygge fjes og hårfrisyrer, ingen vet riktig hvorfor, men det kan hende de skuler noe som er veldig viktig, eller mindre viktig på innsiden av det. Ellers har heksene ofte et kjipt husdyr. De har ofte en flaggermus, katt eller edderkopp. Hvorfor i svarte skauen de vil ha edderkopper eller flaggermus er det ingen som vet. Tenk deg å ha et så kjedelig husdyr. Som dere alle vet bæsjer jo flaggermusen som et villdyr, men la oss nå for all del ikke legge oss opp i det temaet. Jo, det er jo denne syke latteren deres, den er aldeles grusom.


Et godt eksempel på en heks i realistisk størrelse.

Det må bare ligge i genene, men motesansen må være påvirket av miljøet. De flyr rundt på sopelimer, og hvorfor de gjør det har vi en forklaring på. Heksene flyr rundt på sopelimer for å se slanke ut, noe som ikke virker noe særlig. Hvis du en gang prøver å sette rumpa de ned på et limeskaft vil du fort finne ut av at rumpa de vil se 10 ganger så tykk ut. Dette tror ikke vi heksene har oppdaget enda, siden de fortsatt flyr rundt på limene sine.

Heksene lager også en del mat, og annet brygg. Du har kanskje hørt om disse heksebryggene som skal ta livet av deg? Dette er bare oppskryt fra media. Heksebrygg vil aldeles ikke ta livet av deg. Det smaker rett og slett som sjokolade, og vil ikke gi deg mer enn en liten vorte på nesa. Når vi kommer inn på temaet vorte på nesa, har en del hekser faktisk det. Det er kanskje også derfor de lager dette "ondskapsfulle" brygget. Kanskje de vil ta hevn fordi de ikke liker vorta si? Hvem vet. Dere vet kanskje om den kjente "sykdommen" hekseskudd? Disse forferdelige smertene i ryggen som kommer veldig plutselig. Disse smertene har heksene avkreftet at de har noe med, men skal vi tro på disse sopelimeridene beistene med grusomme hårfrisyrer? Du får dømme selv.

Før i tiden, frem til 1973, var normal prosedyre for å kvitte seg med en heks å brenne henne på bålet. Normal steketid for en heks er 4-5 timer, eller fem minutter per kilo heks.

{Kubjelle}}