Hellas

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Ó

Greqia
Grekenland
Grflag.jpg
(flagg)
Hellas har ikke våpenskjold
«Grekere elsker slappe av ikke gå på skolen og jobb!»
Hellaskart.png
Hovedsteder Hamar
Største byer
Innbyggertall Mange hellaskere, og jøder
Offisielle språk Gresk
Styreform Demokrati
President
Donald stygge Trump:
Mac Guyver
Konge Konstantin II de Grecia
Statsminister: spyros Tiget
Selvstendighet Huskes ikke
Avhengig av Turister fra Norge og Sverige
Uavhengig av Tyrkia
Valuta Feriepenger
Tidssone Summertime!
Nasjonaldag 11. september
Landkode GR
Toppnivådomene Også helt gresk for de flestekåt
Nasjonalsang:
«Ὕμνος εἰς τὴν Ἐλευθερίαν»
Landet Hellas må for all del ikke forveksles med landet Grekenland


«Hallo, Hell-Ass!»

- Forvirret rockeband på konsert i Hellas

«Her spilles jeg 15% mer enn i Russland. Definitivt her jeg skal på ferie»

- Jason Mraz om Hellas

«Let them eat cake!»

- Angela Merkel om Hellas

«Dette hadde ikke skjedd om etikk var rådende»

- MDG klager på at greske myndigheter spiser Bamsemums til Barne TV istedenfor produkter av Freia

Ordet Hellas kommer fra hell, altså "helvete", og "ass". Dette fordi at stanken som kommer ut når innbyggerne fjerter er som et gufs fra helvete. mange turister har dødd på grunn av dette!

Hellas er et land litt sør for Balkan som ble grunnlagt av USA med hjelp av Aristoteles. Landet grenser til Kina, sverige og Japan, derfor kaller mange landet apenes rike., Grunnen til at landet ble til er sannsynligvis fordi de ville ha et sted å reise på ferie. Ingen ble fornøyd med landet, fordi det var så mange grekere der og ingen hellasanere som bodde der. Hvorfor det er grekere der, når landet heter Hellas, er et mysterium. Grekerne skulle holdt seg i Grekenland er manges oppfatning. Grekerne har i alle tider sett ut som mongolide, de er svært rare og bar langt hår og alle har Hitler bart.

Hellas er mest kjent for sine vinterpåkledde horer som liker å danse russisk jenka dans for å tiltrekke seg eventuelle kunder. Når man skal få seg kjæreste i hellas gjelder det å lage et spesielt parringsrop så jentene skal tiltrekkes til deg, De fleste som skal prøve ropet høres ut som indianere som har fått en pinne opp i sin anal. Man kan ikke stoppe ropet før man får seg en make derfor er Hellas et veldig bråkete land fordi ingen vil ha hverandre pga det lange ekle håret og hitler barten! Under 2 verdenskrig var Hellas på lag med Tyskland, Derfor gikk Hellas med på en avtale om at alle i landet skulle barbere og annlegge Hitler bart for å signalisere at de var med på Tysklands Ludo Lag. Krigen gikk dårlig for Hellas og røk ut i første Ludo duell mot lille Luxemburg! De trodde også på guder som Zevs og Ares og sånne ting (de trodde gudene skulle beskytte dem men Zevs var for omtatt med voldta kvinner), det endte med at romerne (ledet av Chuck Norris) greide å ta dem til slutt og kidnappet all gudene dems! Det var en fryktelig ting å gjøre, så Hell-Ass kom å prompa så hardt at Roma ble radioaktivt i 5 millioner år.

Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie · Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!