Hestosaurus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hestosauren er et stort og mektig dyr som først ble oppdaget når Owen Grady prøvde å mate en dinosaur med en hest, men det ble slett ikke det måltidet som Owen forventet. Dinosauren, bedre kjent som Indominus rex, endte opp med en one night stand med det som egentlig skulle være middagen hennes. Dette er grunnen til at man ikke leker med maten sin, unger!

Hestosaurusen er altså en blanding av en hest og en Indominus rex. Den har fått hodet og bakbena til sin firebeinte far, mens resten av kroppen (Overkropp og armer) har Hestosaurusen fått fra sin skjellete mor. Hestosaurusen er en vegansk rase som lever for det meste av blader fra trær. Den er veldig glad i blader fra busker også, men en fullvoksen hestosaurus kan bli 6-7 meter høy og når derfor ikke ned til alle de deilige buskebladene uten å falle framover. Hvis en hestosaur faller i forsøket på å få seg litt buskeblader er sjansene små for at den overlever, grunnet de korte armene den har fra dinosaurgenene sine som gjør at den ikke klarer og komme seg opp igjen uten hjelp. Hestosaurusen trenger assistanse fra andre hestosauruser eller eventuelle generøse dyr som er villig til å hjelpe denne kjempen hvis den skal komme seg opp, med mindre den ligger i en bakke som har helling på over 50 grader, i dette tilfelle kan en hestosaur komme seg opp hvis den samler all sin styrke i de små armene dens og dytter den tunge kroppen sin sakte oppover. Uheldigvis er det mange laboratorium i verden som har prøvd å lage en eksakt kopi av denne ekstremt sjeldne rasen, og deretter sluppet de ut i naturen for å lage barn med andre hestosauruser, sånn at rasen ikke skal dø ut. Dette høres jo egentlig ut som en veldig god ting av forskerne som gjennomfører denne kloningen å gjøre, men kloning og blanding av raser er risikabelt og fører til at 98% av disse "laboratoriumshestosaurene" som de blir kalt, blir født eller klekkes med mange problemer og sykdommer, de fleste er så syke at de dør kort tid etter at de klekkes eller fødes.


Generelle fakta[rediger]

Hestosaurusen er den første rasen som er oppdaget av mennesker (I 2019, hei fra fortiden hvis du er fra 2048 eller mer) som kan både legge egg og føde levende unger. Dette er grunnet at Hestosaurusen er en blanding av et dyr som legger egg (Indominus rex) og et dyr som føder levende unger (Hest) Det er circa 57% sjanse for at den legger egg og bare 43% sjanse for levende unger, dette er fordi at der egget/barnet kommer ut under fødselen til en hestosaur stammer fra Indominus rex, som er en art som legger egg, så derfor er det litt større sjanse for at Hestosaurusen legger egg i stedet for å føde levende hestosaurusunger.

Hestosauruser blir vanligvis mellom 6 og 7 meter høy, men den høyeste som noen gang er funnet ble funnet i Luxembourg i år 2163. Dette vet vi fordi at et romvesen sa det til en forsker etter at det fant ut at tidsreiser var en greie. Denne hestosauren var så høy at den nesten når gjennom hele Luxembourg når de ligger den ned. Haha, fordi at Luxembourg er et lite land sant? Bare jeg som ler? Okey, unnskyld til alle som kommer fra Luxembourg, dere er sikkert ikke like små som landet dere er fra. Hestosaurusen som ble funnet i Luxembourg i 2163, Hestosaurusen som fikk tittelen som største hestosaurus funnet på jorden, var så høy som 68 meter, det er nesten 10 ganger så høyt som en gjennomsnittlig hestosaur. Arkeologen Saurikus Hestyusikus som gravde dette svære monsteret av en hestosaur frem ville ikke akseptere hjelp fra noen med å grave opp kjempehestosauren fordi at han ville "Ha all æren for funnet for seg selv" Mr. Hestyusikus ble intervjuet om funnet sitt på nyhetskanalen "News about horseosauruses" Oversatt til norsk: Nyheter om hestosauruser. Under intervjuet siterte han: "Det tok meg over en måned å grave frem hele hestosauren, jeg lurer veldig på hvordan hestosauren som fødte dette beistet ikke eksploderte under fødselen".

Hestosauruser har ikke noe kjønn. Alle hestosaurer kan føde unger og alle kan være flokkleder. Det er ingen tegn på at hestosaurer noen sinne har hatt mer enn ett kjønn, alle er like både utenpå og inni. Dette kan være bra på mange måter, fordi at da blir ikke det dannet konflikter om at ett hestosaurkjønn skal være mindre verdt enn andre og da vil alle hestosaurer ha like muligheter til å bli noe stort, akkurat sånn som den 68 meter høye hestosauren. Den var stor, den.


Natur og tilholdssted[rediger]

Hestosaurer kan leve i ekstreme forhold. De har vist seg å tåle opp til 420000 grader celsius, og så lavt som -600000 grader celsius. Med andre ord, denne arten vil overleve istiden og vulkanutbrudd som mennesker ikke har sjanse til å stå imot, så sammen med deres utrolig lange levealder på rundt 25000 år, vil disse ubrukelige skapningene trolig leve lenge etter at menneskeheten blir utryddet av global oppvarming. Hestosaurusen kan også puste under vann, så den trenger ikke å bry seg om at isen på polene smelter og oversvømmer alt land. Hvis Hestosaurusen ble veldig sint på mennesker vil den sannsynligvis kunne utrydde alt liv med de sylskarpe tennene og hud som er nærmest umulig å komme seg gjennom, selv med all teknologien og alle våpen som vi har skapt i moderne mennesketid. Se opp for hestosaurusene, mennesker! Den eneste grunnen til at vi er på toppen av næringskjeden er fordi at hestosauruser er dumme som stein.