Hippie

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Hippie.jpg

«Peace, love and nuclear war.»

- Jonas Lie om Hippie

Ordet hippie kommer fra at de ligger ned og hviler seg på hippen (kneet) mens de røyker hasj. Hippier er også kjent for å være kommunister og veldig voldelige dyr. Hippier samles ofte for å ta sterke narkotiske stoffer og begå voldelige handlinger. Det drepes like mange personer av hippier som det blir drept av kokosnøtter hver år.

Andre fakta[rediger]

Hipper er noen kule dyr. De har ett vingespenn på 4 meter og er kjøttetere. Hippier er utrydningstruet men det finnes fortsatt ett par kolonier på Nordpolen.

Hippier følger moten etter punkt og prikke, og bryr seg masse om hva andre sier. de holder seg unna alle narkotiske stoffer, og sitter helst med ansiktsmaske og kur i håret mens de leser om fashion. De elsker krig og vold, og syntes at enkeltpersoner bør styre alt. De mener også at man ikke kan stole på _noen_. Hippier hater musikk, men om de hører på noe er det hip hop. Ser du en mann med dress, solbriller og stresskoffert er det mest sannsynlig en hippie.

Hvor hippiene opprinnelig kom fra er fremdeles et mysterium, men teoriene er mange. Nedenfor står de mest kjente av dem (teoriene er godkjent av Lars Lars Monsen og Claude Monet).

Hippiene kom til jorden med julenissen for 462,5 år siden. Hippiene krøp ut fra øyet til en fisk. Hippiene er et resultat av et forsøk på å genetisk krysse en pungrotte og et tre.

Hippie-offer[rediger]

Selv om de fleste hippier er sky og ikke liker seg i nærheten av mennesker, finnes det unntak. Den 17. Februar 2006 ble en ett år gammel gutt drept av en gjeng hippier. En liste over hippie-ofre finnes dessverre ikke enda, fordi det er så mange. I 2019 ble en mann i 30-årene overkjørt i gatene i Rio av hippiepresidenten (hvert land har egen president for hippier) i Brasil, Jan Teigen, på grunn av fyllekjøring.

Kjente hippier[rediger]