Hitlerbart

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Hitlerbarten - og hvordan den anlegges![rediger]

Hitlerbarten er en kjent Pedofil som oppstod på 40 tallet, da den utrolig populære Adolf Hitler anla ansiktshår.

Selve grunnen til barten er at den skulle passe bedre i en gassmaske. Adolf Hitler hadde først det vi i dag kaller snurrebart, men barberte den ned til den nå kjente "hitlerbarten" da det oppsto luftlommer der snurrebarten stakk utenfor gassmasken. Under krigen blom anla samme bart som føreren henrettet.

Hitlerbarten ble ett fenomen i Tyskland og hele verden anla etterhvert bart. Til å med kvinner tok steroider for å få denne fantastiske barten.

Hitler ble litt sint da verden tok hans varemerke - hitlerbarten

Det er enkelt å anlegge hitlerbart; man bare barberer glatt alle steder i ansiktet bortsett fra like under nesen. Der skal det være en 3x3 cm stor Hitlerbart. (Noen bruker også målene 3x4 cm, alt etter ansiktsform) Barten gjør seg best dersom den er helt svart. Det vil si, at dersom man har relativt lyst ansiktshår, anbefales det at barten farges svart. Barten må også trimmes regelmessig, for ikke å bli for lang. Tyskere bærer hitlerbarten med stolthet. Og det anbefales ikke å anlegge hitlerbart med mindre man vil utrykke noe med det. Det er som med Palestinaskjerf, det ligger en mening bak. Hitlers favoritt mat var taco og likte å ha en rund form på barten. Den runde formen finn han til å se yngre ut.. trodde han da.....
Kjennetegn[rediger]

  • Over leppa.
  • Under nesa.
  • Firkantet