Hjelp:Ofte stilte spørsmål

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Nedenfor er de mest stilte spørsmålene på Ikkepedia. Vi blir sannsynligvis rapende gal hvis vi må svare på disse spørsmålene igjen.



Spørsmål: Hvordan blir man administrator her?

Svar: Av og til vil en bruker foreslå at Ikkepedia trenger flere administratorer, og poster dette på forumet, ofte med et forslag til hvem som burde bli administrator. Deretter blir dette forslaget diskutert av brukerene. Hvis brukerne stort sett er enige, vil den valgte kandidaten få status som administrator.


Spørsmål: Tøft. Kan jeg få bli administrator?

Svar: NEI. Leste du noe av det i det hele tatt?


Spørsmål: Hvordan lager jeg en brukerkonto?

Svar: Klikk her eller på linken helt øverst til høyre på denne siden og følg instruksjonene.


Spørsmål: Hvordan legger jeg artikkelen min i en kategori?

Svar: Skriv [[Kategori:<NavnPåKategorien>]] i slutten av artikkelen.


Spørsmål: Hvordan setter jeg inn bilder i artikkelen min?

Svar: Følg denne malen: [[Bilde:<bildenavn>|<orientering>|thumb|<størrelse>px|<bildetekst>]]. <bilde> er navnet på bildet du vil sette inn (husk filtypen i tillegg til filnavnet: eks: Dettebildet.png), <orientering> er hvor i artikkelen du vil at bildet skal plasseres(left, right, og sånt), <størrelse> er hvor stort bildet skal være i piksler, og <bildetekst> er bildeteksten du vil ha under bildet. Merk at alt til høyre for den første | kan utelates. For at dette skal virke må du laste opp bildet til Ikkepedia først.


Spørsmål: OK, så hvordan laster jeg opp bildet til Ikkepedia?

Svar: Klikk denne linken og følg instruksjonene. Du må registrere deg for å kunne laste opp et bilde til Ikkepedia.


Spørsmål: Er du ferdig snart?

Svar: Nesten. Se Nybegynnerens guide til Ikkepedia og Hjelpesidene for mer informasjon. Dette er anbefalt å lese igjennom før man redigerer noe som helst.


Spørsmål: Teoretisk sett, så lenge denne siden eksisterer, burde ikke disse spørsmålene bli spurt sjeldnere og sjeldnere?

Svar: Hold kjeft.