Holmestrand

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Holmestrand er en Kommune i Vestfold Fylke.

Den har flere deler, en del over og en del under fjellet. Oppå fjellet bor de som innbiller seg at de er bedre enn andre, mens nede i "byen", som egentlig bare er en lang gate, bor de som er for late til å ta sykkelen fatt for å komme seg til en strand om sommeren. De er også litt mer nerdete på den ukule måten enn de som bor oppå fjellet.

Oppå fjellet har man flere bydeler, for eksempel Ekeberg. Der bor de som innbiler seg at de er kule, men ikke helt når opp, så de søker dominans via andre måter, for eksempel ved å bli ordførere. De fleste ordførere i byen har bodd her på ett eller annet tidspunkt.

Man har også Gullhaug, der bor de som faktisk er kule, men fordi de vet selv hvor kule de er, så innbiller de seg at de kan dominere over alle andre, og de burde vel strengt tatt bli utsatt for en god dose jantelov for å få bena tilbake på jorden, da det som oftest er noen utenbysfra som tør å sette de på plass.

Man har også Kleiverud, her bor de som innbiller seg at de er tapere, fordi resten av byen ser ned på dem. De er egentlig ikke tapere, bare en gjeng med uoppdragne fylliker som ikke har innsett at "drekka, pule, spy og sloss" er noe som hører ungdomstiden til.

De ordentlige taperne gjemmer seg bort i noe som heter Solbergskogen, som er hakket finere enn Knutseskogen som ligger litt nærmere Ekeberg. De som bor der gjør ikke så mye ut av seg, da det er forbundet med stor skam å si at man bor i den ene eller andre skogen, så de sier heller at de bor på Ekeberg hvis noen spør.

Langt utenfor det som anses som sivilsiasjon finnes det et gudsforlatt sted som heter Hillestad. Der bor det egentlig ingen, men det hender det dukker opp en og annen karakter som påstår at de bor der alikevel. Disse folkene har omtrent aldri sett ett annet menneske før, så kontakt frarådes. Ethvert forsøk på å si hei eller annen kontaktsøking vil gi disse menneskene et ekstremt angstanfall, og oppta plasser på psykiatrisk institusjon for de som virkelig trenger det, slik som enhver som er ansatt som lærer i denne kommunen. Spesielt gjelder dette ansatte på Gjøklep Ungdomsskole, men alle er i faresonen. Kontakt med lærere frarådes defor på det sterkeste, da psykisk sykdom som kjent er smittsomt.

Ellers har hvert av disse stedene sitt eget 17 mai-tog, og det stakkars skolekorpset som er tvunget til å spille mens de marsjerer i alle sammen er antageligvis Norges best trente korps. Desverre har den fysiske fostringen gått utover kvaliteten på musikken, og et korps som høres surere ut skal man lete lenge etter.