Hovmesteren

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«HØHØHØ! Han snubla!»

- Rocky om Hovmester'n

«Thhhis isss the nastiest article on Norygen Uncyclopedia»

- Hovmesteren ville formidle at dette var den fineste artikkelen på Ikkepedia

«Er dette en opptak fra den islandske sakprosafestivalen av 1947? Også der vet de at katter er avskyelige. Und das mit die Nebelhöhen Kniehenlüften»

- Sheldon om Hovmesteren

Hovmesteren "James" jobbet som Hovmester for Grevinnen"Ms. Sophie" i England. Hvert år på nyttårsaften, pleide Hovmesteren å servere et måltid til Grevinnen, som fra hans del bestod av imitasjoner av gjester, bli full, og å snuble i et tigerteppe. Egentlig var manuskriptet en dokument som J.R.R.Tolkien rotet vekk, og den ble sendt til ZDF. Nå er det slik at tyskere og oslofolk mangler humor, og noen måtte tro dette var en komedie.

Hovmesteren tar en skål. På forhånd drakk han et glass Cola. Der en nok sukker til at han raper mindre.

Middagen ble hvert år gjennom skjulte kameraer overført til NRK der de etter et år ble vist på lille julaften. De to på settet vistte at det skulle på TV. Måten han snubler i tigeren på ligner et skuespill, for den var dårlig. Haken skulle vært nærmere kommoden, men hånden kom dit først. Om enn komedien er svak, har den en styrke, og det er at du aldri ser mannens oppførsel i virkeligheten. Ihvertfall ikke på Zachariasbryggen.

Men opp igjennom årene utviklet han et hat for tigre som boblet seg opp inni ham. Samtidig med innspillingen, så Lars Monsen på showet med sin egenproduserte fjernsyn. Han ble den eneste som kunne holde trynet rett ved 100 prosent av sketchens varighet. Etter at Grevinnen hadde dratt til de evige selskaper i himmelen, bestemte han seg for å vie sitt liv til tigerjakt i Afrika. Han dro til Sør-Afrika os skjekket inn på nærmeste hotell. Drømmen hans var å utrydde alle verdens tigre. Drømmen kunne gå igang, for noen i hotellet fikk vite hva han gjør med tigertepper. Dermed var teppenes bakhoder pakket inn i en bleie hver, med matchende mønster. Hovmesteren slapp å knekke nakken.