Humle

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Humle vokser på små busker, og det er de små knollene som er like over røttene som blir til det vi kaller humle. Det sies at humle brukes for å gi den velkjente søte, sjokoladeliknende smaken i te og øl, men dette er jo feil, da man overhodet ikke må bruke humle i mat og drikke. Humle inneholder et meget sterkt hallusinogen som gir deg kraftige ut-av-kroppen opplevelser. Knollene er egentlig små egg, og det er fra disse eggene humla kommer. I løpet av hektiske høstdager med masse fuktighet blir eggene klekket ut, og de små flygende vesenene kommer til syne. Egentlig skulle ikke humla kunne fly, da kjønnsorganene er så tunge at de måtte hatt vinger store som hos en gråspurv for å kunne fly, men på et eller annet vis kan de allikevel fly. Man antar at mørk trolldom ligger bak, men dette er aldri blitt vitenskapelig bevist. Humla ser ut som om den er sort og gul, men det er bare et synsbedrag som skyldes farten den flyr med. Når den sitter stille kan man tydelig ser at den er lilla, i forskjellige nyanser. Også vingene er lilla, mens kjønnsorganene ikke er synlige, da de trekker dem inn i kroppen. NB! Husk å aldri spise humle!!!!

Musikk tilegnet humla[rediger]

Humlas flukt... oftes arrangert for merklige instrumenter som egentlig IKKE burde spille den, som tuba eller to oboer Komponert av Nicolai Rimsky-Korsakow en gang på 1200-tallet for el-gitar og triangel. AC/DC har også gjort noen strålende versjoner av dette stykket. En annen som også har laget en versjon av dette makkverket er Ludvig wan rumpehull han syntes det orginale greiene var for kjedelig og kjørte en emo stil på sitt verk.


Humlas oppstandelse[rediger]

Humla blei oppdaget på 1600 tallet av Adolf Hitler. Adolf var 4 år da han ved ett uhell satte seg på ett lite insekt som stakk han i ræva, lille adolf gikk da til moren Anne Frank og sa ifra om det han nettopp hadde opplevd. Moren hadde ikke sett maken til insekt før,derfor ringte hun den verdenskjente forskeren Isaac Newton som fant ut at dette var en Humle. Og siden har folk irritert seg over disse lilla summende krekene.