Hund

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
En kunstneres gjengivelse av en golden retriever.


Hund er en pelsdekket skapning som går på fire bein. Etter som de har så mange rygg-celler, klarer de å bøye ryggen såpass at de biter seg selv i halen. Dette ser jo selvfølgelig veldig idiotisk ut for oss mennesker, men for dem er dette fullstendig normalt. De er som sagt veldig lange, og kan blant annet forveksles med en krøllalfa. De er skikkelig søte og de snakker kinesisk. Ja, de fleste hunder snakker kinesisk, men 27 prosent prater japansk. Mange hunder angriper når de blir våte om rumpa. for å unnvike dette kan man kaste et teppe på de.

Hunder kan bli funnet overalt i verden, unntatt Korea. Hundene de spiser i Korea er som oftest importert fra Nordpolen, men mange dør på veien. De liker ikke Korea (kan du klandre dem for det?) og begår selvmord. Da spiser koreanerne hundene i kaldt blod. Døden av en hund blir som regel feiret av andre hunder. Den årlige hunde-dagen er 67 Juli. Koreanere er beundret på grunn av deres mot til å kunne spise hele hunden, fordi mange land anser bare ørene som spiselige. Selv om alt dette skjer i korea står fortsatt hundene og planlegger å ta hevn på Kim Jong Un (9 år).

Hunder er kjente for å være veldig søte, men så snart du er borte gnager de tøfler, spiser søppel og inviterer andre til å komme på disco og jage katter, veldig viktig å ikke utelukke at de pisser på veggen. De tar også pranks med å bestille masse pizza til eieren. Det er også kjekt å notere, at noen hunder stammer fra katter. Dette går mest utpå hunder som heter Felix. De fleste hunder spiser godteri, men ikke gi de hundemat for da dør de. Hunder er også en kjent skapning her i Norge, og du kan som vanlig finne dem på staples og H&M.

Kjente hundeoppfinnelser av hunder for mennesker[rediger]

Kjente hunder[rediger]

Hundemat[rediger]

Hunder spiser blandet annet kattemat. Dette gjør kattene veldig sinna selfølgelig. Derfor har noen katter begynt å gjøre fra seg i matskålene til hundene. Hundene finner dette interessant, og lurer på hvorfor de gidder. Derfor er katter og hunder i dag rivaler.

Mat: fra hermetikk-bokser. F.eks. fiskeboller, joikaboller, makrell i tomat, lapskaus, osv. osv. og poteter, sigaretter og maaaaaasse sjokolade.

Drikker: dovann, mountain dew russisk vodka aka vanlig vodka og smelta gul snø, antibac.