Hund

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hunden er en pelsdekket skapning som går på fire bein. Etter som de har så mange rygg-celler, klarer de å bøye ryggen såpass at de biter seg selv i halen. Dette ser jo selvfølgelig veldig idiotisk ut for oss mennesker, men for dem er dette fullstendig normalt. De er som sagt veldig lange, og kan blant annet forveksles med en @. De er skikkelig søte og de snakker kinesisk. Ja, de fleste hunder snakker kinesisk, men 27 prosent prater japansk.

Hunder kan bli funnet overalt i verden, unntatt Korea. Hundene de spiser i Korea er importert, men mange dør på veien. De liker ikke Korea (kan du klandre dem for det?) og begår selvmord. Da spiser koreanerne hundene i kaldt blod. Døden av en hund blir som regel feiret av andre hunder. Den årlige hunde-dagen er 67 Juli. Koreanere er beundret på grunn av deres mot til å kunne spise hele hunden, fordi mange land anser bare ørene som spiselige. Selv om alt dette skjer i korea står fortsatt hundene og planlegger å ta hevn på Kim Jong Un (9år).

Hunder er kjente for å være veldig søte, men så snart du er borte gnager de tøfler, spiser søppel og inviterer andre til å komme på disco og jage katter, veldig viktig å ikke utelukke at de pisser på veggen. De tar også pranks med å bestille masse pizza til eieren. Det er også kjekt å notere, at noen hunder stammer fra katter. Dette går mest utpå hunder som heter Felix.

Kjente hundeoppfinnelser av hunder[rediger]

Kjente hunder[rediger]

Hundemat[rediger]

Hunder spiser blandet annet kattemat. Dette gjør kattene veldig sinna selfølgelig. Derfor har noen katter begynt å gjøre fra seg i matskålene til hundene. Hundene finner dette interessant, og lurer på hvorfor de gidder. Derfor er katter og hunder i dag rivaler.

Mat: fra hermetikk-bokser. F.eks. fiskeboller, joikaboller, makrell i tomat, lapskaus, osv. osv. og poteter og sigaretter

Drikker: dovann, mountain dew og russisk vodka aka vanlig vodka.