Hundre

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Zeichen 101.png ADVARSEL! Zeichen 101.png
Uendelig2.jpg
Denne siden inneholder usannsynlige tall!

«7?»

- George W. Bush om hva som kommer etter 100


«Jeg veier 100 kilo. Njehehehe»

- Peter Griffin om hundre


«RICE AND CURRY»

- Dr Bombay om hva han vil lage ut av 101 dalmetinere


Hundre er tallet som vanligvis kommer mellom 99 og 101. Men man kan også bruke tallet etter eller før hvilket som helst tall, til og med INNI et tall ( som det bor 14100924 personer i Bærum)

100% er det beste man kan få. Noen mener at man kan får 110 % også, men det er bare tull. Så bare gå og legg dere, G-Sport!


Opprinnelsen[rediger]

100 så dagens lys når Aristoteles og Dr Bombay prøvde å finne ut hvordan man skulle lage et tall som var høyere enn 99. De valgte selvfølgelig det enkleste valget og startet tilbake på 10, men la til en 0, og vips så hadde man hundre. Slik var også oprinnelsen til tusen og de andre tallene som må starte på nytt.


Den harde motgangen[rediger]

Dr Bombay

100 fikk sterk konkurranse mot noen fordømte dalmetinere når 101 dalmatinere kom til verdenen. Dr Bombay gikk senere i rettsak mot Dodie Smith, forfatteren til 101 dalmatinere, fordi 101 var for likt 100 og copyrighten ble da brutt. Han mente at det var som om noen skulle komme med et merke som het carlsberg når vi allerede har jarlsberg. Jacob Christian Jacobsen, en dansk fylikk hørte dette på nyhetene og startet derfor et bryggeri som han kalte for nøyaktig Carlsberg. Siden dette ble lovlig ble retten nødt til å gi grønt lys til dalmatinerne, og Dr Bombay gikk konkurs slik at han ble nødt til å holde seg til musikken.