Hurtigkosing

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Hurtigkosing er et begrep som er forsøkt innført av folk som sitter kronisk fast i tidsklemmen. De prøver å få aksept for at dette er en eksisterende form for kos, noe det ikke er. Det er like imaginært og ikke eksisterende som kjappis forspill, fersk lagringsvin, fast slowfood eller utømmelige lønnskontoer.

Om noen prøver å definere noe som hurtig-kosing er det etter alle solemerker en streber du har med å gjøre.

Eksempler[rediger]

Et graverende eksempel på forsøke å snikinnføre hurtigkosing som begrep kom da streberpuljen i tursykkelrittet Bergen Voss 2013 forsøkte å omtale seg selv som hurtigkosepulje, i et desperat forsøk på å rettferdiggjøre sin egosentriske opptreden og trang til selvhevdelse ved å kunne sykle fortere enn det som strengt tatt er nødvendig. Denne propagandavirksomheten kom blant annet til syne i subkulturer som diverse nettfora og lignende. Dette ble heldigvis raskt slått ned på før livsløgnen hurtigkosing ble innarbeidet. Det er viktig at det offentlige rom er på vakt mot snikhurtigkosifisering og slår raskt ned mot dette.

Det eneste riktige alternativet er ekte kos, som best utføres med Apple-produkter eller ved bruk av sykkelpedaler av merket Time. Eventuelt kan en høre med kjæresten om denne er ledig.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Se også[rediger]