Hvite tennissokker

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hvite tennissokker (uttales: kviitetænnisokka) er et klesplagg med en lang historie bak seg. Det er en av delene i trønderuniformen, og har en tendens til å skifte farge under bruk.


Opprinnelse[rediger]

Hvite tennissokker ble selvfølgelig oppfunnet av en trønder. Denne trønderen het Bjarne Brøndbo. En dag han skulle ut og spille tennis med kompisene sine, frøs han så veldig på beina. Så han tok et par sokker for å spille tennis i. Disse sokkene kalte han tennissokker, og siden de var hvite, ble de hetende hvite tennissokker.

Oppgraderinger[rediger]

I nyere tid ca. 1876 e.kr ble to striper rundt ankelen i forskjellige farger oppfunnet. De to stripene forteller alt om deg. Blå og rød(som Bjarne Brøndbo oftest bruker) forteller at han er veldig glad i årgangssaft og at han er praktiserende terrorist på fritiden.

Dødssyndene[rediger]

Hvite tennissokker er en av tingene trøndere ikke kan leve uten. Om en trønder ikke har hvite tennissokker vil han bli utsatt for fotsopp. (Hver eneste av de elleve tingene trøndere ikke kan leve uten, er knyttet til en dødssynd.)

Ikkepedia presenterer...
Ting trøndere ikke klarer seg uten...

Nietzche.jpg
Bart · DDE · Et bilde tå'n Ivers · RBK · Snus · Skinnvæst · Kvite tænnissåkka · Mokasina · Karsk · Sodd · Hoinn
Hainnhoinn i bainn og spainn i ainner hainna.