Hvithai

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hvithai
mangler bilde
Vitenskapelig(e)
navn:
Carcharodon carcharias
Norsk(e) navn: Hvithai
Hører til: Haier
Antall arter: farlig mange
Habitat: Saltvann
Utbredelse: I havet, dummen!
Delgrupper: Ishai

Hvithai, også kjent som den hvite klem. Et melketørstig eksemplar av haiordenen, og som til tross for sitt navn har rødt blod. Hvithaiene skjuler seg ofte i isblokker, og kan derfor komme ubemerket inn på isbadere. Liker seg derfor på den nordlige halvkule, der det er nok av isfjell. Man antar at Isfjellet som Titanic stanget i inneholdt en enorm Hvithai. I sørlige breddegrader, har hvithaien en tendens til å sole seg, for bedre å gå inn i omgivelsene - den økte solingen gjør hvithaiene ekstremt melketørstig. Hvithaien nærmeste slekning er Ishaien , som man antar ble utryddet av selfangere i forrige århundre i den tro at de var selunger. Haien er så smart at den kan svømme! LOL lmfao

Hvithai som skal klemme intetanende offer, som i all hui og hast greide å ta et bilde.

Bruksområde av hvithaien[rediger]

Hvithaier blir vanligvis drept fordi man kan bruke dens kroppsdeler til mange forskjellige nyttige ting. Tennene brukes ofte til å lage vakre smykker til folk som er EMO. Finnene til haien brukes til å lage forskjellige deilige tannbørster, og blir sett på som en bever i alle land i Asia. Skinnet blir brukt som sandpapir og til sko fordi det er så utrolig slitesterkt. Det er også personer som dreper dem for å henge opp kjevene som et slags trofé og bevis på at de har drept nok en hvithai med bare nevene. Hvithaier er veldig glad i ferskvann, derfor er det noen som blir borte vært år i et ferskvann.

Kjente hvithaier:


Hvithaien eier humor, det er derfor de gaper og smiler hele tiden.:D Haien liker og fiske og jakte på makka pakkaer på 30000-40000 tonn.