Hvordan:Bli en Odding

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Å bli en Odding, vil si at du vil bli en del av samfunnet, og bystaten Odda. Dette er en svært krevende prosses som må følges til punkt og prikke.

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Hvordan å bli en Odding[rediger]

Trinn 1, bli en trygdesnylter.

En av tingene man må gjøre for å bli en Odding, er å bli en trygdesnylter. Odda kryr av trygdesnyltere som nyter livet. For å bli en trygdesnylter må man rett og slett finne på en slags skade man har, for så å bli sykemeldt og slippe å jobbe. En sykemelding er enkelt å skaffe, ettersom at Dr. Heinric Waselevscki selger dem til samme prisen som asiatiske prostiterte.


Trinn 2, finn en "Svart" jobb.

Å få en svart jobb er mer komplisert enn det høres ut som. At man jobber svart, burde du vite hva betyr. (Det nemlig ikke forklares i denne artikkelen.) En svart jobb kan skaffes på følgende steder:

Coop Odda

Cubus

Norzink Tyggegummifyllfabrikk

Odda Plazt

Rådhuset

Rema 1000 Sørfjordsenteret

Odda Bibliotek


Trinn 3, å få det rette utseendet.

Man må ha ett spesielt uteende i Odda. Man skal ikke være for pen, og ikke være for stygg. Helst skal man ha kreppet, purpurrødt hår, blå jeans, grønne gummistøvler og en gul regnjakke. Undertøy er valgfritt. (Både om du vil bruke det, og hvilken farge du vil ha.) Myndighetene pleier ikke å legge merke til klærne dine, så dette er ikke et svært viktig trinn.


Trinn 4, å komme seg inn i Bystaten Odda

Nå har du virkelig kommet langt! Du har faktisk kommet til det vanskligste punktet, hvordan å komme seg inn i Odda. Alle vet at Odda er en strengt bevoktet bystat. For å komme gjennom grensen, må man ha de rette papirene. Altså, må man ha et brev hvor det står at du verken vil, skal, eller har lyst til å noen gang; flytte fra Odda, ri på en ape, eller å bryte Oddas lov. Når du har levert papiret, med din underskirft, slipper du inn.Så, har du fulgt trinnene nøyaktig, kan du komme deg til Odda nå.

Lykke til!