Hvordan:Havne i svarteboken

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kinesisk svartebok

Velkommen til Ikkepedias lenge etterspurte guide: Hvordan havne i svarteboken? Alle har havnet i en svartebok en eller annen gang (ja, du også, Ari!), og nå er det din tur! Følg våre enkle instruksjoner og du er klar for svarteboken!

Om svarteboken[rediger]

Svarteboken brukes til å notere ned navn på personer som har gjort noe galt. Derfor er svartebok en negativ ting og burde brennes eller rives i stykker ved første mulige anledning. Autoritetspersoner innehar oftest en svartebok, for eksempel lærere, sjefer og kinamatleverandører. I gamle dager ble svartebøker forbundet med svart magi og trylleformularer. Selv om dette ses på som tull og fanteri, er det meget nær sannheten. Onde hekser og trollmenn får en svartebok tilsendt hvert år gjennom sitt medlemskap i "Ondskapens Bokklubb".

Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Hensikter[rediger]

Hvorfor vil du havne i svarteboken? Her er mulighetene mange. Kanskje vil du oppnå dårlig karma? Kanskje du vil framstå som skolens bølle? Eller vil du rett og slett bare gjøre en rampestrek med grusomme konsekvenser? Dette spiller ingen rolle, det er ditt valg. La oss starte opplæringen.

Advarsel

Før du leser teksten under: Vil du egentlig havne i svarteboken? Er dette det riktige for deg? Ikkepedia tar ikke ansvar for konsekvenser angående denne artikkelen.


Områder[rediger]

Hvor brukes svartebøker? I hvilke svartebøker er det mulig å havne? De vanligste områdene er i skolesammenheng, jobbsammenheng og i kriminalitetssammenheng. Derfor skal vi fokusere på disse tre feltene.

Metoder[rediger]

Hvordan vil du havne i svarteboken? Også her er mulighetene mange. Det finnes elegante og mindre elegante måter å gjøre dette på. La oss se nærmere på dette:

Skole[rediger]

Tegnestift er en klassiker, men har dessverre gått av moten.
  • Å rope et banneord rett i trynet på rektor, er ikke en galant måte å havne i svarteboka. Tvert imot, det er en simpel og altfor lett metode.
  • En godt utført rampestrek derimot, er høyst å anbefale. En kreativ hjerne og gode materialer kan skape underverker.
  • Rampestreker burde være godt planlagt og værsåsnill: Tegnestift på stolen er ute forlengst!
  • En stol med innebygget katapultsete er blant de bedre metodene i skolesammenheng.

Jobb[rediger]

  • Er du sur på sjefen? Hvofor ikke spille han et puss?
  • Start med å finne din motstanders svakhet, kanskje han er allergisk mot valnøtter eller er redd for elger?
  • Du kan for eksempel opprette en konto på Facebook i din motstanders navn. Begynn med å poke tvilsomme armenere og skaff deg venner i målgruppen fjortisjenter. Legg ut småfrekke bilder og vent på respons.
  • Digital krigføring er i skuddet for tiden. Telefoner hvert femte minutt mellom kl.00 og 08.00 er svært effektivt, men ulovlig. Husk at målet er å havne i svarteboka, ikke miste jobben.
"Never go against the family!"

Kriminalitet[rediger]

Bart Simpson, en veteran i svartebokens historie, ønsker deg lykke til!

Få ønsker å havne på svartelista til mafiaen, men mange gjør det allikevel. Konsekvensene innen kriminalitet er større og farlige, noe som betyr at kun proffene burde prøve seg på dette. Å tyste på mafiaen: Har familien planlagt et viktig "møte" nedpå kaia? En kjapp telefon til det lokale politikammer er nok for å bli satt på lista for evig tid. Har to av dine "brødre" "tatt seg av" en person som har "vært til bry" for familien? Sover nevnte person med fiskene? Hvofor kan ikke du "ta deg av" "brødrene" dine?

Konklusjon[rediger]

Med dette håper vi på Ikkepedia at du har fått et godt utgangspunkt i din søken etter å komme deg inn i en svartebok. Husk at det enkle er ofte det beste og at lykken står den kjekke bi. Har du spørsmål eller kommentarer se diskusjonssiden. Hvis noen spør, fant du ikke disse tipsene på Ikkepedia. Måtte et hav av gardiner følge deg......... og din Bestemor!!