Hvordan:Klippe plenen effektivt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?

Nå som tiden for gressklipping er i gang for alvor, er det mange av oss som bruker flere timer på å tusle rundt på plenen. Men hvorfor skal man bruke så mye tid på noe som kan gjøres så mye lettere?

Historie[rediger]

Den effektive metoden ble startet i russland på 1950 tallet. En gruppe kjernefysikere bestemte seg for å ta med jobben hjem for å forenkle diverse husarbeid. De startet i det små med å kjøre kjøkkenmaskinen på atomavfall istedet for strøm. Teknikken utviklet seg og snart var den russiske tømmerproduksjonen forbedret med 482,52% fordi at russerne hadde atomavfall på motorsagene istedet for bensin. snart ble atomavfall brukt som drivtoff i alt.

Hvorfor/Hvordan[rediger]

Det du nå kan gjøre for å få litt fart på plenklippinga er å ganske enkelt bytte ut enkelte deler på plenklipperen og fylle atomavfall på bensintanken! GARANTERT EFFEKTIVT! Det første problemet du kanskje kan støte på er å få tak i atomavfall. Det kan gjøres veldig lett ved ett nattlig besøk i et av Russlands eller Frankrikes mange atomkraftverk.

Nå kommer en ganske enkel "gjør det selv" liste du kan følge for å få fart på plenklippingengen samt en sunn dose spenning i verdagen!

Punkt 1. "utstyrsliste"[rediger]

Du trenger følgende:

  • 1.1 atomavfall
  • 1.2 plenklipper
  • 1.3 skiftnøkkel
  • 1.4 en liten dose "Know how"
  • 1.5 en gassbrenner

Punkt 2. Forarbeid[rediger]

  • 2.1 Først må du fjerne de uvesentlige tingene på gressklipperen som for eksempel oppsamleren. Gresset blir tilintetgjort under klipperen så denne delen er ikke nødvendig.
  • 2.2 Fjern tennpluggen, monter en gassbrenner og fyll litt flytende atomavfall i hullet innfor tennpluggen. Dette sikrer en eksplosiv start.
  • 2.3 Nå må du gjøre om motoren til en kjernereaktor. Det enkle du da gjør er å helle flytende bly inn i motoren så innsiden blir dekt med et lag av bly. dette må også gjøres med bensintanken. Etter noen timer nedkjøling, har du ett rullende atomkraftverk som klipper plener.
  • 2.4 nå er forarbeidet ferdig, og du vil være klar til å starte klipperen.

Klippingen[rediger]

Når du skal starte klipperen må du passe på at du ikke har for mye atomavfall (dvs ca. 1 dl) i forgasseren. for at ikke blandingen skal bli for kraftig kan du blande det ut med svartkrutt (forhold 1:5 dvs 1 del krutt og 5 deler atomavfall)

slå på gassbrenneren og rett den inn i hullet der tennpluggen en gang var. klipperen starter Instant! hold VELDIG godt fast i og dra hardt i snora ett par ganger. fordi at tennpluggen er borte har dette ingen virkning, men det ser mektig imponerende ut! MERK DISSE ORD!

på grunn av all strålingen under klipperen trenger plenen bare å klippes en gang i året.

God Fornøyelse!


(Hvis du ikke vil klippe plenen selv, lei en polakk)