Mal:Vordan lage en ElEnDiG ARTIKKEL!!!1

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk


Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!
Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.
Questionmark.gif Hvordan? 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Hvordan?-serie. Se flere Hvordan-er?
Advarsel

Denne artikkelen er farlig dårlig!


Hei, og velkommen til hvordan lage en elendig artikkel. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvert aspekt av elendige artikler.

Advarsel

Dette er en guide på hvordan IKKE en artikkel skal skrives! IKKE skriv sånne artikler, ok?! IKKE!!!!!! Bare så du vet det, da kommer du til å bli bombet!!!

Tips

Dårlig plasserte infobokser gjør artikkelen dårligere!

Nullte trinn... eller no’ sånt: tittelen[rediger]

Ingen elendig artikkel er komplett uten en tittel som gir et dårlig førsteinntrykk. Heldigvis finnes mange måter å skrive dårlige titler på.

De store rettskrivingslekene[rediger]

Dårlig staving er så klart et must i elendige artikler, og det gjelder også for tittelen. Du kan spille tre morsomme spill for å gjøre det enda mer spennende. Konkurrer gjerne mot vennene dine om du har noen!

 1. Legg inn én subtil skrivefeil i tittelen og se hvor lang tid det tar før noen oppdager det og flytter artikkelen.
 2. Legg inn både en åpenbar og en subtil skrivefeil. Se om du kan lure den som flytter sida til å bare fikse den åpenbare feilen.
 3. Se om du kan feilstave tittelen så ille at ingen skjønner hva det skulle ha vært (å sitte på tastaturet er juks - det må være noen sammenheng mellom din ekstreme feilstaving og den riktige stavemåten).

DETTE MeD sToRe bOKsTaVEr[rediger]

Hvis du skriver om f.eks en person, ikke gidd å bruke store forbokstaver i noe annet enn det første fornavnet. Dette fungerer fint som en åpenbar feil om du skal prøve rettskrivingslek 2.

Det vil riktignok hindre deg i å delta i rettskrivingslekene siden det garanterer at artikkelen blir flyttet fort, men tyngre skyts er nyttig om du virkelig vil ha en elendig tittel. Skriv med Caps Lock på, eLlEr AlTErNer sOm dEtTE.

Upraktiske titler[rediger]

Gi siden et navn som inneholder unødvendige tegn som «‘» — gjerne i starten for å gjøre den vanskeligere å søke etter. Denne metoden er også fin for å unngå OVS-omdirigeringernaken er låst, men !Naken er fortatt brukelig.

Ta det gjerne et skritt videre og velg en tittel som bare består av uforståelige tegn nordmenn verken kan lese eller inputte. Hva med noe som «💉毒🍆💦»?

Diverse annen moro[rediger]

 • Plasser artikkelen i feil navnerom bare fordi du kan.
 • Gi artikkelen et fullstendig irrelevant navn. Bonuspoeng om du også legger inn edgy "humor", f.eks "niggere dør av aids"
 • Gi artikkelen et navn som er nesten identisk med en god (eller ultradårlig) artikkel.

Første trinn[rediger]

Først, må du ha en dårlig idé. Ideen tror du er bra, men viser seg være elendig når du får skrevet den. Du begynner å tenke over hvordan du får artikkelen spennende, men feiler, og gjør det bare værre. Husk! Dårlige vitser gjør det bare dårlige! Derfor legger vi en inn her:
Det var en gang. Nå er det en korridor.
Hahaha! Uhm, sorry. Uansett, får å starte artikkelen, legger du til noen redigeringsadvarsler. Det gjør den spennende.

Andre trinn?[rediger]

Avnsitt. Avsnitt er viktig i en artikkel, enten om den er dårlig eller ikke.

Avsnitt[rediger]

Mange korte avsnitt hjelper på dårlige artikler.

Slik![rediger]

Dette er et eksempel på et altfor kort avsnitt.

Lange titler er også veldig bra å ha i en dårlig artikkel, det legger ekstra mye failhet og en utrolig dårlig aura, og tar egentlig bare opp plass[rediger]

Sånn som dette.

Bare et tilfeldig avsnitt[rediger]

Jepp.

Sug meg![rediger]

Tilfeldig seksuell "humor" er alltid bra for å gjøre en dårlig artikkel enda dårligere. Tilfeldig humor generelt er et must. Du skal nå gå på youtube og adda Ninja.

Tredje trinn! Tror jeg ...[rediger]

Tredjre trin er retskrivninbg. Den er viktig fpr å fgå laget en dårlig artikle. Når du leser en artikkelen med mange skrivefeil, fprå edu et inntrylkk av at aforfatteren har skevete uten å se på skjerenmen, og uten å bruke rettesataste.

= 4de trinn!![rediger]

Blås en Kursiv tekstlang marsjKursiv tekst i reglene for formatering! Sleng inn (((tilfeldige parenteser))) og apostrofer'. Misbruk bilder og fet tekst.Fet tekst Eksempel.jpgBruk Mal:Feil type parenteser for å lage lenker og bruke maler. Buddy Jesus anbefaler. Det er forresten obligatorisk å slenge inn anbefalelsesmaler i sine egne artikler.

 • Skriv annenhvert avsnitt med fet tekst og et punkt. Det gjør det helt åpenbart at du ikke aner hvordan formatering skal se ut.
Ikke gidd å sjekke om det står et mellomrom i starten av linjene. Det er jo bare et mellomrom. Ærlig talt, hvor mye skade kan et feilplassert mellomrom gjøre? Dette er jo ikke møkkaspråket Python der et feilplassert mellomrom ødelegger hele programmet. Python er skrevet av tilbakestående idioter som ikke forstår hvor lett det er å få inn et feilplassert mellomrom. For noen duster. Forresten, skriv gjerne lange, irrelevante, idiotiske og humorløse tirader der du gjentar deg selv i det kjedsommelige. Før eller senere vil jo det at du gjentar deg selv igjen og igjen og igjen og igjen på en umorsom måte i seg selv bli morsomt, ikke sant?

Sleng gjerne inn en tilfeldig brukerboks

Kobolt.jpg Denne brukeren liker metallet kobolt.

.Hvorfor ikke?

~~Kjør din egen greie~~~

Hvorfor bry seg med å gjøre slik alle andre gjør? Det er din artikkel og du har derfor selvfølgelig fortjent å lage din egen overskriftstil som forvirrer systemets avsnittshåndtering.

 • *Overse forhåndsvisningen**

Forhåndsvisningsfunksjonen kan komme i skade for å avdekke feil som gjør artikkelen dårligere, og det vil vi jo ikke. Da er det bedre å tro at artikkelen kommer til å se akkurat ut som wikiteksten, og handle deretter. Det er dessuten bare en fordel om du er 1337 og kan HTML du kan forvirre systemet med.</body></html>

Enda en ufrivillig hyllest til Python.

Last opp et gigantisk bilde med et elendig filnavn av typen "454566852489qghawr9gyhrlaw.jpg" og sleng det uformatert midt i artikkelen. Om du ikke har noen egne bilder, bare rapp noen fra humorsider som 9gag, iFunny og Funwaa. Ikke la det faktum at de er vannmerket stoppe deg. 12046680 1633403590258881 8663538803418470850 n.jpg

Egentlig ikke et trinn[rediger]

en muliet ær å være barnli da bli artiken sjempe dårli og ale syns den ær dårli og inge vil lese den men de ær ike så let og skive sån å de tenger mase ti

åm du vil skrive en xtra barnsli artikl, husk å nevne ting som bæsj, sex og aids ofte

Et forslag[rediger]

Det går også an å sitte på tastaturet. Dette gjør artilklaøfjaøågakøøøøvahkgfvadhgøohjlgggkjjssssgøphkxv0 ofkckzoø bnk ldijbn njbdlikkkkkkkbløshtnmo-333ezja ,mr3alneøaoljm,mven det kan være litt vanskelig av og til.

Viktig[rediger]

Sleng inn en STOR signatur i artiklene dine så alle som leser mesterverket skjønner hvem som står bak! Det spiller ingen rolle hvor mye eller lite du faktisk bidro med!

hilsen -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 8. des. 2019 kl. 20:22 (UTC)  LOL!!!!! XD  

ps sjekk ut youtube kanalen min den heter *sett inn youtubekanal her* og er drit bra!! 

Siste trinn[rediger]

... er å få artikkelen merket som bemerkelsesverdig søppel. Dette er den vanskeligste delen. Men jeg håper at du får den til!

Og husk: Legg inn dårlige vitser! uiagfkabkagvbu slutt

husk å lege til tekst md dorlig retskrivign under språk lenker kattegorier å maler. bare for å være irriterenne hilsen sofie og ida i 5c på duste fjerten skole. les blogen vår på desøøøøøøøtestejentene5ever.enellernannenbloggside.no