I-pod

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Den store Pikken Elias er en sjikke lig gaw.    mstmiddel]] laget av huleboerne som levde for 37 år og 17 dager siden.

Disse huleboerne er nå utslettet på grunn av uaktsomt oppfinneri, og delvis fordi hamster-iskremen de lagde skapte kaos i verden. I-Podene ser ondskapsfulle ut - og er det! I-Pod har blitt tildel tre føtter og sju pisker/armer/hodetelefoner. De kan prate, men kan enda bare føre samtaler med vinduer, epler og pingvinger i tuxedo. Den har en snitthøyde på 304.14 cm og kan komme opp i en vekt på 17309.899 gram. Forskerne har kommet fram til at I-Poder skal komme til å ta over verden og drive slaveri mot Mobiltelefoner som da vil få i oppgave å utslette menneskeheten med hjelp av strålende stråling.

I-Podens Frykt[rediger]

I-Podenes største fiende er Katten. Katten spiser opp I-Poden hvis den kommer i nærheten av den. Huleboere har prøvd å sende Hunder på kattene uten å lykkes. I-Pod har èn angrepsteknikk, og det er å piske med hodetelefonene deres på en lymfkjertel hos måkene. I-Pod har desverre ingen forsvarsteknikk, så kattene kan leke FRITT med identiteten til I-Pod.


Mat?[rediger]

I-Pod har i mange år prøvd å finne en måte de kan spise på. Men fortsatt er det kunn "Apple" de får ned gjennom sitt lille hull på toppen av hodet. Dette hullet blir ofte brukt av pedofile menn som ønsker å utveksle sine innsides legemer med den. Dette skjer daglig på planeten Saturn, men I-Poden kjører bare fra de pedofile.


Produksjon[rediger]

I-Pod produseres av illeluktende Rosa FlyveBjørner som ikke klarer å ligge rolig mens de hopper. Dette foregår i Sverige.