Idioti

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Idioti er en samfunnssykdom som utarter seg på forskjellige måter.

Idioti betyr å være dum, uvitende eller uintelligent, som en levende fjert uten dannelse og med selvpåført hjerneskade. Den forekommer i alle tenkelige situasjoner, særlig i slåsskamper og andre kamper, og blant alle samfunnslag. Graden av idioti har ingen sammenheng med utdannelse og IQ. Det finnes noe forskning på området, resultatene av denne vil bli publisert her. Den kan oppdages med en IQ-test.

Begrep[rediger]

Idioti som begrep omfatter vikende intelligens, tilbakeståenhet, svekket konsentrasjonsevne og ikke minst manglende evne til akseptabel oppførsel (noen kan ikke oppføre seg i det hele tatt). Den er svært vanlig for eksempel i politikk og idrett, hvor deltakerne forsøker å overgå hverandre i idioti. Da oppstår det som kalles idiotenes veddeløp, som er første steget på veien mot fullkommen idioti. idioti er populært blandt idioter. de gjør dumme ting,som å skrike ting ut i timen uten om å rekke opp hånda. Klage på andre eller se på frustrerte fruer og hotel cæsar. ting som idioter sier ofte.

«dette er sant om meg»

- tilfeldig elev på skolen

Fullkommen idioti[rediger]

Dette er det siste og mest alvorlige stadiet av idioti. Her finner vi toppidrettsutøvere og politikere. Sistnevnte gruppering eskalerer raskt til dette nivået. Idioti!!!

Eksempler på idioti[rediger]

Se også[rediger]