IKEA

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
(Omdirigert fra Ikea)
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Koselig rom møblert utelukkende med møbler fra IKEA
Riktig sammensatt stol fra IKEA

«Bare Gud vet hvordan dette her skal kunne bli en stålampe...»

- Du om IKEA-møbler

«Nei, dette skjønner jeg ingen ting av.»

- Gud om utsagnet ovenfor

IKEA er et verdensomspennende nettverk som distribuerer praktiske oppgaver kvinner kan bruke til å knekke mannens selvtillit. Dette gjelder også kvinner som kan, i motsetning til mannen, lese en bruksanvisning.

IKEA er der du må gå spissrotgang i to kilometer, etter å ha parkert bilen på en kjempediger parkeringsplass, bare for å finne ut at du har gått for langt, og må gå tilbake mot kjøreretningen en kilometer for å finne den stolen du skal kjøpe for at du skal kunne slappe ordentlig av etter at du har vært på IKEA og handlet.

Kvinner derimot, de trives godt på IKEA, hvor de tusler fornøyd og ser på ting etter ting etter ting mens samboere/ektefeller får angstanfall og nevroser og til slutt panikk, og en stemme inni hodet sier Drep! Da er det på tide å komme seg ut.

Det er flere kvinner enn menn på IKEA. De fleste kvinnene er enslige og jakter som regel på billige vinglass, telys og en mann. Mennene er enten i et klamt forhold eller homofile, derfor må som oftest de enslige kvinnene reise hjem med bare vinglass og telys.

Historikk

IKEA var opprinnelig en mobil solbrilleforretning med base i Örebro i Sverige, men etter kort tids drift forsto grunnleggeren Steffan Mittbrintoverilte at etterspørselen på dårlig tilpassede finérplater med ukomplett/manglende tilbehør var langt større. En medvirkende årsak kan også ha vært manglende etterspørsel på sponbriller med svære treskruer som holder dem sammen.

IKEA er oppkalt til ære etter den svenske kongen Ismal-Karl (1799-1987), som oppfant EPA-traktoren da han fyllekjørte med en trehjulsscooter og krasjet i fronten på en Volvo PV. Han krøp ut av grillen på den rykende Volvoen uten en skramme, men endte omsider sitt liv etter å ha arbeidet i flere timer med å montere den kongelige trone, for å så finne ut at den siste skruen tilhørte en annen modell.

I den senere tid har det versert flere spekulasjoner i om IKEA står i ledtog med Hillary Clinton og hennes kampanje for å ta over verdensherredømmet; "The New World Disorder".

IKEA var vertskap for det store '''salget''' på Stiklestad i år 1930.

Ferdig sammensatt

IKEA mat.jpg

Alt leveres ferdig sammensatt fra IKEA, inkludert maten men bortsett fra alt det andre.

IKEA-bussen

Brukes av billøse, førerløse, herreløse, truseløse og vettløse. Frikere, tøffelhelter og innvandrere benytter den også flittig. Den er blå og gul, som regel. Du kan se ut av vinduene, men ikke inn. Gudskjelov. Den har dieselmotor fra tiden da tyskerne spaserte gjennom Sverige i retning Norge. Den opptar femti sitteplasser. Bussen har automatgir som styres med tre knapper; stans, bakover og fremover. Samt lift for å dumpe kundene i egnet kontainer, hvor de pakkes og sorteres, for å sendes til riktig avdeling via IKEAs eget postvesen. En supercomputer beregner hvilken avdeling hver enkelt skal til, basert på kledning, frisyre, stank og alkoholprosent.

Framtida

IKEA.jpg

IKEA har innsett at noe må gjøres for at mannfolkene ikke skal gå amok mens damene shopper, derfor har produktutviklerne laget «Bilen Karl» i samarbeid med Volvo. Den bygger på samme konsept som alt annet fra IKEA. Det mangler selvfølgelig en vesentlig del i byggesettet som gjør den umulig å sette sammen. Denne mest vesentlige delen i byggesettet er kun mulig å finne i reservedellageret til de første VOLVO-bilene, og dette reservedellageret må man grave seg ned til jordens indre for å finne, det vil si om du klarer å bekjempe djevelen og finne skatten.

Projekt Ikea Eliminatus Ødelegikus

"Projekt IKEA Eliminatus Ødeleggikus" er programmet som president John F. Kennedy startet i 1964, rett etter hans død. Konseptet var tuftet på at Kennedy mente IKEAs design var alt for upersonlig, og at det var alt for mange skarpe kanter på møblene. Dette var ikke et problem for han personlig, siden han var et spøkelse på den tiden og hadde fordelen av å forflytte seg gjennom fysiske objekter. Kennedy var imidlertid en solidarisk mann og ønsket at ingen skulle lide unødig på grunn av IKEAs onde design, og mente at Vietnamkrigen kunne vært unngått dersom IKEA forbedret produktene etter hans administrasjons anbefalinger. Prosjektet ble senere skrinlagt av Eminem og Rod Stewart grunnet Vietnamkrigens kollaps.

Se også

IKEA-ansatte

Vi jobba så svetten sila


Steder hvor det er fint å være en lørdag formiddag