Ikkenytt-diskusjon:Mann kvalt av muffins

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Heter det én muffins eller én muffin? Dette er noe jeg har lurt på i mange år, nå får jeg kanskje endelig autoritativt svar! --Jaf 25. feb 2008 kl. 21:24 (UTC)

Der sier du no, Jaf! Jeg skrev muffin i entall først, men så rant det inn med klager fra min mor i Armenia som sitter konstant foran PCen og ser på siste endringer her på Ikkepedia. Hun var fast bestemt på at det heter en muffins. Allikevel klarer jeg ikke helt å tro på det, men det kan være riktig, Vi får nok aldri vite sannheten.... -EIS- 25. feb 2008 kl. 21:27 (UTC)
Wikipedia har sin teori Denne wikipedia-artikkelen har til og med en oppskrift inkludert, noe vi burde ta lærdom av, kanskje? -EIS- 25. feb 2008 kl. 21:29 (UTC)


For meg ser det ut som om det er umulig å krype til korset og innrømme en feil her på Ikkenytt. Jeg synes det en gang for alle må være mulig å si på en munter og hyggelig måte til damen at det heter muffin i entall, sjøl om en bestandig sier muffins. I Armenia er de ikke så stø i det norske språket heller, så vidt jeg vet, så noe stort problem er det kanskje ikke når det kommer til stykket. I Engelsk-Norsk Ordbok av Ola Raknes som er Utgjevi ved skuleboknemdi åt Studentmållaget med tilskot frå det offentlege og frå Bondeungdomslaget i Oslo i 1927, er det ikke til å komme unna. Send med en tube Brylcreme og det hele vil gå over om en stund. --rody45 bruker Brylcreme 21. apr 2008 kl. 13:37 (UTC)