Ikkenytt:Advarsel! UP advarer mot ny trafikkstyrings app

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 3. august 2020 nøyaktig klokka 23:41

07.Oktober 


UP eller utryknings politiet, advarer mot kaos i Oslo's gater. UP beskriver denne trusselen som ble beskrivd av en annonym innringer, at denne appen gjør sånn at du kan gjøre om fra rødt til grønt i trafikklysene når du vil. Nyhets teamet dokumenterer:

Nyhetsteamet: Jo, det er en nasjonal krise når en app som dette kommer i gærne hender, og det har det jo nettopp gjort. Natt til 5 oktober kom appen ut, den het TraficConfNorway og er ekstremt farlig og bruke i følge UP assistent Jens Haugerud. Hvis du kjenner noen som har denne bør du rapportere det til UP. "Alt er jo på app nå om dagen, så det er nesten umulig å stoppe dette, vi håper vi kan stoppe dette før noen fler skader seg, for den 6.october var det nemlig en familie på 3 som krasjet på grunn av dette" sier general sekretær for UP Johannes Fjellstad. "Det er synd at folk missbruker denne appen på denne måten, men vi har ikke lokalisert firmaet som lagde den" "det sies også at appen er laget for å gi personer virus på telefonen"

Anders Haugsnes sier at "detta er noe vi ikke har kontroll på, og at vi dropper mordsaken i Brønnøysund for detta er selvsagt helt kurant og at dette må bli høyest prioritert ifremfor alle mulige saker"

Det ble ringt inn til UP om dette den 5 october, men også har statens vegvesen blitt helt forferdet over hvor enkelt folk slipper trafikken.

"Som sagt så er denne saken høyest prioritert og må bli stoppet før det går dritt" "og dere vil bli mer opdatert om detta senere når vi får mere informasjon om hvor dette startet sier Sigmund Støyen.

Norway News Inc. All rights reserved.Kilder[rediger]

  • Kilde 1
  • Kilde 2
  • Kilde 3


Tilbake til Ikkenytts forside