Ikkenytt:Anna Anka snart tom for ideer?

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 6. juni 2020 nøyaktig klokka 11:10

18 juli 2010 


Etter at det ble påvist at Anna Anka lider av det kjente Alexander Rybak-syndromet, som gjør at hun higer etter mediaoppmerksomhet, har hennes offentlige opptredener blitt mer og mer klisjeaktige. Nå spekulerer ryktene om Anka er tom for ideer.

Hun skapte skandale som 39-årig Hollywood-frue som lignet en 60-åring. Hun skapte skandale med å bruke det skånske uttryket "afsygning" på norsk TV. Hun skapte skandale ved å skille seg fra en sanger som ligner ørlite på Silvio Berlusconi. Nå prøver Anna Anka, den tidligere svenske modellen, å skaffe medieoppmerksomhet med et helt annet kort, for ikke å si en joker:

-Jeg har prøvd narkotika, men jeg likte det ikke, forteller Anka til Se & Hør. Anka hevder å ha benyttet narkotika i en ukelang periode på slutten av 90-tallet. Hun mente imidlertid ikke at det var noe stilig, og at det slet deg ut raskt. (Noe som kan forklare hvorfor hun ser ut som en pensjonist allerede som 39-åring.)

Medieanalysatortingmannmedheftigtittel, Gisle Humle, sier til Ikkenytt at dette er et godt eksempel på at Anka begynner å bli desperat. -Det forrige forsøket hennes på oppmerksomhet var skilsmissen med Paul Anka. Deretter kom hun i media for å ha tilgitt ham igjen. Folk begynner å bli lei av skilsmissen hennes, og det tror jeg ikke inngikk i planen hennes. Hun begynner derfor å bli desperat. Du kan se Rybak-syndromet som en slags avhengighetssykdom. Nå får hun abstinenser og prøver alt for å kvitte seg med disse.

Ikkenytt har for øvrig mistanker om at Anka snart vil komme ut av det beryktede skapet, vil melde seg inn i Scientologi-kirken og delta i Det Store Korslaget på TV2.

VGs dekning av saken