Ikkenytt:Ateist fortsatt tvilende etter møte med Gud

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 6. juni 2020 nøyaktig klokka 10:34

17 oktober 1998 

Selv om Gud ser optimistisk på saken, er det grenser for tålmodighet og toleranse.

Til tross for en maratonsession med Gud bak lukkede dører, er ateisten Thomas Wankel-Eriksen fortsatt ikke overbevist om Faderens eksistens. Begge parter har blitt enige om å fortsette samtalene til man kommer frem til en minnelig løsning.


- Jeg er forberedt på å ha møter med Thomas inntil han er overbevist, sier Gud, - eller til han dør den 3. desember 2024.


Begge parter bekrefter at det har blitt gjort visse fremskritt men at ytterligere samtaler er påkrevet.


- Det var et ganske bra møte, men jeg har fortsatt en del spørsmål som krever svar, sier Thomas. - Jeg spurte Ham bl.a. hva de kjøttetende dyrene i Noahs Ark spiste, og Han svarte at "det er så lenge siden, jeg husker ikke" hvoretter Han mumlet noe om at hele syndefloden og alt det der har blitt fullstendig overdrevet. Gud må nok komme med noe bedre enn som så dersom han skal kunne overbevise meg, sier Thomas.

Gud på sin side var mer optimistisk. - Jeg synes virkelig vi har gjort store fremskritt, sier Han, - og jeg følte at jeg nesten hadde ham da jeg forvandlet ham til Eli Hagen for så å forvandle ham til en espressomaskin.


Gud forklarte også at til tross for at Wankel-Eriksen stilte noen svært vanskelige spørsmål så er han fortsatt overbevist om sin egen eksistens.


- Han gjorde en del frekke tricks, sier Thomas, - som for eksempel å få universet til å forsvinne og få tiden til å gå baklengs. Men jeg kan selvsagt ha vært under hypnose eller noe sånt. Tenk hvor dum jeg ville ha følt meg dersom jeg skulle bekjenne meg til Gud og siden finne ut at jeg hadde blitt hensatt i en slags trance.

På spørsmål om hvorfor han ikke helt enkelt lar Thomas , svarer Gud med et smil: - Vold er ikke løsningen. Dessuten kommer han til å brenne i Helvete i all evig tid, så hvorfor i all verden skulle jeg bry meg?

Kilder[rediger]

  • Besetningen i Titanic
  • Frimurerne
  • Gud
  • Diverse strykblåsere fra Midttun.


Tilbake til Ikkenytts forside