Ikkenytt:Bardu IL slår Øvre Salangen IL 49-2

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 28. mars 2020 nøyaktig klokka 14:55

15. juni 2009 


Det ble alt annet enn toppoppgjør mellom 2 av årets favoritter i 5. divisjon avd. 4 Troms fotballkrets, Bardu IL og Øvre Salangen IL. Bardu IL var nådeløse mot et unormalt sterkt Øvre Salangen med en keeper i toppform. Til tross for dette greide ikke Øvre Salangen å hindre Bardu fra å score på under hvert andre minutt. Og da dommeren blåste i fløyta for full tid, kunne man konstatere ny norgesrekord med sifrene 49-2 til Bardu IL
Det er også verdt å merke seg at Øvre Salangen allerede har tapt 26-0 for Salangen 2, og 18-2 for Mårfjell. Det ryktes derfor om at Øvre Salangen nå også er ute etter norgesrekorden i flest innslupne mål i en og samme sesong.

Vi i IkkeNytt har ikke for vane å skrive om allnorsk 5. divisjonsfotball, eller sport i det hele tatt, men når det blir satt rekorder, er det dessverre umulig for oss å ikke referere fra disse helt ubetydelige kampene ingen i bunn og grunn bryr seg så mye om.


IkkeNytt vil takke avisa Fremover for den gode fotballhistorien, og ønsker Øvre Salangen alt hell i de neste kampene. Vi vil komme tilbake med flere resultater fra Øvre Salangens kamper hvis de fortsetter i denne stilen!


Tilbake til Ikkenytts forside