Ikkenytt:Bilmekanikerlærling på sykehus etter spøk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 16. juli 2020 nøyaktig klokka 16:32

14 august 2008 


En fersk bilmekanikerlærling havnet i går ettermiddag på sykehus etter en spøk utført av kollegene hans på verkstedet han jobbet på. Lærlingen var på vei til lageret for å hente sleggefett og en boks med vakuum da han oppdaget at noen hadde bakt verktøyet hans inn i grønn Freia gelé.

-Jeg hjalp til med å reparere en bil der svinghjulet hadde punktert og falt ned i bunnpannen. Kollegaen min ba meg om å hente det jeg trengte for å fikse skadene, blant annet mente han at jeg kom til å trenge et nesebor.

På vei til lageret åpnet lærlingen verktøykassen sin for å se om han hadde et nesebor, og oppdaget at verktøykassen hans var fylt med gelé. For å få tak i neseboret prøvde han å spise opp all geléen. Dette førte til at han fikk symptomer på hjerteinfarkt, og han ble hentet av ambulanse og kjørt til nærmeste sykehus. Det viste seg å kun være kraftig mageknip, og lærlingen ble skrevet ut av sykehuset i går kveld.

Ikkenytt har i dag vært i kontakt med daglig leder for bilverkstedet som sier at gutten allerede er i fullt arbeid igjen. Gutten hadde tatt det hele med godt humør, og har forsont seg med gjerningsmannen. Lærlingen selv var ikke tilgjengelig for kommentar fordi han var på vei til bilverkstedets deleleverandør for å kjøpe en fustasjopphengsoppkobling, en boks med selvsveisende bolt er og en knebøy til bremserørene.


Tilbake til Ikkenytts forside