Ikkenytt:Dop, sex og fyll opprørte "House"-ansatt

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 6. juni 2020 nøyaktig klokka 10:41

21 juli 2010 


En oppsagt rekvisitør ved den populære Universal-serien "House" har saksøkt sine tidligere arbeidsgivere. Årsaken skal være "dop, sex og fyll på settet".

Carl Jones hevder i rettsdokumenter at han ble mobbet av sine overordnede fordi han ikke ville være med på strippeklubb, nektet å bli full og å ta narkotika på jobb, samt nektet å ha sex i trailerne på settet og "annen farlig atferd". Jones påstår også at sjefene hans refererte til ham, og andre ansatte, som homser, pingler, megger, slaver, duster, åndssvake og idioter.

-Antakelig har herr Jones sett litt for mye på serien han har jobbet med, sier Universals advokat Bill Crunch. -Tittelkarakteren i "House" bruker selv narkotika og behandler sine tre ansatte svært dårlig. Daglig kaller ham dem for idioter eller det som verre er. Dr. House arrangerer fester med strippere, oppfordrer til å drikke på jobb og både lurer og truer sine ansatte til farlig atferd som går på livet løs. Så parallellene er urovekkende markante, og dette får meg til å lure på om Jones har en skrue løs, som den slappe, åndssvake slave-idioten av en homsepingle han er.

-Dette er tull, det kan du spørre min tidligere sjef, David House ... jeg mener David Shore, om. Jeg har alltid greid å skille mellom fakta og fiksjon. Nå må du unnskylde meg, jeg skal til dyrehagen i New York for å se den dansende løven der.

NRK har også dekket saken, men de endrer alltid sannheten


Tilbake til Ikkenytts forside