Ikkenytt:E-Collykilde funnet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 17. januar 2020 nøyaktig klokka 12:52

30. mai 2009 

Dachsavisen: E-Colly funnet i mat.
"I ettermiddag oppdaget jeg at en hund satt i havresuppen min. Den var fryktelig lik min eksmann, som forsvant sporløst under utdrikningslaget til min svoger i fjor" sier Fiona Trustwordy til vårt anglosaksiske søsterorgan The Daily Pint. "Jeg veivet til den så grøten skvatt rundt de lange, hårete ørene dens, dermed rømte den" legger hun til og stirrer med store hundeøyne på avisens utsending. Bilder ventes så snart fotografen slipper ut av fyllearresten.

TØV! Bjeffer forskningsleder ved hundemattilsynet, Max Slafsen. Påstanden er høyst uklar. Slørete, faktisk. Nesten blind, og helt fullstendig fargeblind! Daglig mottar vi desperate oppringninger fra kvinner i lik situasjon. Dette er helt normal oppførsel. Jeg forteller dem at dresseringen har gått for langt. La dem være frie, så sitter de ikke i maten, og da kommer de også hjem etter en kveld på byen.

Tekst: Champ Rover
Bilder: Ingen


Oppdatert 31. mai 2009

Tilbake til Ikkenytts forside


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.