Ikkenytt:Elvis lever!

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 5. juni 2020 nøyaktig klokka 07:11

28 mars 2008 


Elvis Presley.jpg

Den tidligere kongen Elvis Aaron Presley er ikke død likevel, men lever i beste velgående i Armenia under falsk identitet! I over 30 år har verdens media klart å lure folk til å tro at mannen som revolusjonerte musikkverden i forrige årtusen døde av overdosen han satte på sitt bad den 16. august 1977. Alle lot seg lure, bortsett fra Ikkepedias nyhetsredaksjon og Dan Børge Akerø.


Tilbakeblikk[rediger]

Dan Børge Akerø utnevnte nemlig seg selv som privatdetektiv for Ikkepedia da nyheten om kongens død ble kjent. Ingen i Ikkenytt-redaksjonen klarte nemlig fatte at dette var sant, så hele budsjettet ble brukt til å lønne Akerø som mente han kunne klare å oppsøke Elvis' skjulested. De siste 30 årene har han derfor flydd fra landsby til landsby i fjerntliggende land på Ikkepedias regning, og med 325 kr som timelønn (+175 kr i helger og dager da han stod opp med det gale benet først).

Suksess[rediger]

I går lyktes Akerø endelig. Han satt på et spisested i Armenias hovedstad Jerevan og spiste sylteagurksmørbrød da han plutselig fikk øye på et berg av en hamburgerbestiller. Akerø mente det var noe kjent med mannen, og ganske riktig: Akerø hadde funnet Armenias statsminister, som har vært sporløst forsvunnet siden mai i fjor. Statsministeren vagget fra den éne siden til den andre, og da han hadde vugget noen meter bort, fikk Akerø plutselig øye på Elvis som satt bak ham.


Arrestasjon[rediger]

Dessverre for alle Elvis-tilhengere ble Dan Børge Akerø arrestert før han fikk kontakt med Presley. I Armenia er det nemlig ikke lov til å smugle, oppbevare, sniffe eller spise sylteagurk. Det lokale politiet tok ham med seg til politistasjonen for tortur og legemsbeskadigelse, slik at de kunne ta vare på det armenske politiets mangeårige tradisjon.

Under torturseansen fikk Akerø én telefonsamtale, så Ikkepedia ble vaslet om nyheten før noen annen. De nærmeste dagene vil vi sende en reporter ned til Armenia, forkledd som en totalt uvitende turist på kusafari, for å dekke saken videre og komme i kontakt med Elvis.

Ikkenytt følger saken viderejippi han lever

Kilder[rediger]


Tilbake til Ikkenytts forside