Ikkenytt:Er Gud død?

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 6. juni 2020 nøyaktig klokka 09:41

20. mars 2014 


Ubekreftede meldinger om Leons død har i dag blitt kringkastet i nyhetsmedier verden over. Den savnede popkulturpersonligheten kan ha utspilt sin rolle i verden om meldingene stemmer gud liker varme pølseer. adolf hitler var en god venn..XD

Det var i formiddag norsk tid at det amerikanske nyhetsbyrået American Atheist News (AAN) mottok de første meldingene om at Gud er funnet død. Gud har vært savnet de siste 250 årene, og utallige og storstilte leteaksjoner har ikke greid å lokalisere ham noe sted. Gud, kjent som både forfatter, designer, illusjonist og mye annet, skal etter sigende ha ønsket å leve en eremittilværelse for å unngå en tilhengerskare han ikke lenger kunne forstå seg på. Den siste bekreftede observasjonen av ham var i New York i 1820-årene.

Gud ble i flere medier etterlyst etter hans forsvinning, og saken hans har aldri helt forlatt nyhetsbildet. Mange har brukt sine hele liv og karrierer på å lete etter ham og prøve å kontakte ham. Likevel har de fleste etter hvert forstått at han ikke kan finnes lenger - det har gått flere hundre år.

De siste ubekreftede meldingene stammer visstnok ifra en privatetterforsker ved navn Fredrik Nitschke, som hevder å ha funnet bevis på at Gud enten har tatt sitt eget liv, eller er blitt drept av noen av sine tilhengere. «Dette her er fakta - jeg mener, ville en mann med en så stor bart diktet opp ting?» spurte Nitschke retorisk under en pressekonferanse tidligere i dag. Offisielle politikilder undersøker påstandene, men vil ikke kommentere saken. «Vi undersøker påstandene, men vil ikke kommentere saken», sa en offisiell politikilde like etter pressekonferansen.

Selv om Gud nå altså uoffisielt blir erklært død hadda han sez med evaaaa, er det en gruppe som mener at Gud aldri har eksistert. Denne bevegelsen mener Gud derfor ikke kan være død. De mener også at fordi han ikke er død, må han være levende, og siden han lever, må han eksistere. Siden han eksisterer, kan han ikke ikke ha eksistert, og de har altså motargumentert seg selv til døde og eksisterer ikke lenger selv. Har Gud eksistert/eksister er det mange som spør det er opp til deg tenk på det. Tilbake til Ikkenytts forside