Ikkenytt:Far til 16 unger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 13:55

30 mars 2006 I går, natt til fredag ble en mann tatt i Kristiansand med hele 16 unger i 16 forskjellige barnevogner. Politiet ser alvorlig på saken og synes det er helt uforståelig at en mann kan produsere hele 16 unger. Mannen nekter å si hvem moren er og vi vet enda ikke om han er far til alle barna. Den eldste av barna er 44 år og den yngste er 39. Dagbladet spurte mannen om hvor gammel han var, og her kan du se intervjuet:

-Hvor gammel er du? -Jeg fyller 24 i september, hvis man kan si det da, flirer han. -Er disse ungene dine? Alle 16 av dem? -Ja, jeg vet de er stygge, du trenger ikke fornærme meg på den måten, sier han og løper gråtende vekk fra stedet. Det var dessverre alt vi fikk høre fra han.

Hvem er moren?[rediger]

Det at en kvinne kan føde så mange barn er helt umenneskelig, iallefall for de fleste av oss. Det er fortsatt mange som er i sjokk etter den slagende nyheten. -Er det lov til å føde så mange barn i Norge? Spør vi politibetjent Steingrimur Hurvoldsen. -Nei det vil jeg ikke tro. Det er jævla teit, sier han og tenner en sigar. -Hvorfor tror du han begår en slik voldsom forbrytelse? -Egentlig driter jeg i det, men takk for at du lar meg komme til ordet, sier Hurvoldsen ler.


Tilbake til Ikkenytts forside