Ikkenytt:Hasjplantasje funnet i kjelleren på Stortinget

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 14:35

12 september 2008 


Det var i går klokken 13:37 at politiet stormet Stortinget, etter et tips fra en herr Bob om at det ble avlet frem store hasj-planter i kjelleren. 4 politikere ble skutt og drept i raidet.

3 tonn ble funnet og det som ikke gikk til personlig bruk av tjenestemennene endte opp på beslaglageret.

Det ble også funnet utstyr til å lage hjemmebrent. Politiet har også funnet ut at dem har misbrukt flere mindreårige ved å putte tamponger i rumpa deres. Dette gav småungene store analproblemer og diare. Det er nyleg funnet ut at katolske prester også var med på misbruket og voldtektene av guttene. Dei katolske prestene hadde benyttet denne metoden på guttekoret deres "sølv guttene" for å bevare den klare og seksuelle stemma deira


Ikkepedia følger saken videre!

27. November[rediger]

Halvparten av politiet kommer ut fra sykehuset i dag etter å ha brukt over halvparten av alt hasjen som ble beslaglagt, Statsministeren og kulturministeren blir sendt til Tromsø Torturleir for videre etterforskning og utpressing. julegavener at kulturministeren må kle seg ut som nisse ogdele ut gaver til de andre torturfangene.

Resten av Politikerene ble satt på gamlehjem for ingen stolte på dem, som var en misforståelse.
Kilder[rediger]

  • Torkjell
  • Børge
  • Bob


Tilbake til Ikkenytts forside


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.