Ikkenytt:Ikke se se snøen for bare snø!

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 5. juni 2020 nøyaktig klokka 06:43

21 januar 2006 

Er ikke dette djevelens verk, så vet ikke jeg!

Du trodde is og snø var guds gave til julehøytiden? Ikke etter å ha lest Gerhard Sylvåsens vinterdagbok 06! Fuck snow, sier jeg bare:

4. desember[rediger]

Det begynte å snø. Det er årets første snø, og min hustru og jeg tok oss et glass konjakk og satte oss ved vinduet og så på de hvite flakene som dalte ned fra himmelen. Det så ut som et maleri. Det er så romantisk at vi føler oss som nyforelskede igjen. Jeg simpelthen ELSKER snø!

9. desember[rediger]

Vi våknet til et nydelig teppe av krystallklar hvit snø! Det dekket hele landskapet! For et vakkert syn! Kan det finnes et vakrere sted i hele verden? Å flytte hit var den beste ideen jeg noensinne har hatt! Jeg måket snø for første gang på mange år, og følte meg som en guttunge igjen! Jeg måket hele oppkjørselen til huset, men så utpå ettermiddagen kom snøplogen og dekket det hele til igjen. Jeg tenkte "pytt, pytt" og måket snøen bort.

13. desember[rediger]

Mildværet har tatt det meste av snøen. Det var en skuffelse, men folk sier at man ikke skal fortvile - det blir definitivt en hvit jul! Jeg vil bli svært skuffet dersom vi ikke får snø i jula, men naboen sier at vi kommer til å få så mye snø at jeg ikke vil tåle synet av den før vinteren er omme. Det tror jeg ikke noe på... det er for meg ganske så umulig! Naboen er forresten en hyggelig fyr og jeg er egentlig glad for å ha ham som nabo!

14. desember[rediger]

Snø, elskede snø! Det falt 30 cm til i natt! Temperaturen falt til minus 20 og kulden får alt til å sprake og glitre! Vinden tok nesten pusten fra meg, men jeg varmet meg ved å måke oppkjørselen igjen. Dette er livet! Snøplogen kom igjen i kveld og dekket til oppkjørselen på nytt. Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så mye snømåking, men jeg får i alle fall litt trim. Skulle bare ønske at denne hosten snart gikk over.

15. desember[rediger]

Det er meldt om nye 60 cm. Jeg solgte Volvoen og kjøpte en Jeep med fire-hjuls trekk. Kjøpte også vinterdekk til konas bil og to ekstra snøbrett. Averterte fryseren til salgs. Kona vil ha peis i stua i tilfelle strømmen går. Det synes jeg er bare tull. Vi er da for svarten ikke i Sibir!

18. desember[rediger]

"Jeg begynner å bli mett på dette synet!"

Falt på ræva i oppkjørselen i morges da jeg var ute og strødde salt. 1.800 kroner til kiropraktoren, men heldigvis var ingen ting brukket. Himmelen mørkner til igjen.

19. desember[rediger]

Fremdeles langt under null og veiene er isete. Skled inn i autovernet med konas bil i morges. 4.000 kroner i reparasjon. Gjett om kona var sur! Strømmen var borte i fem timer. Jeg måtte pakke meg inn i tepper for å holde meg varm. Ingenting annet å gjøre enn å stirre på kjerringa og prøve å irritere henne. Jeg burde vel ha ordnet med peis, men det kommer jeg aldri til å innrømme for henne! Ååå, som jeg HATER når hun får rett! Jeg kan nesten ikke tro at jeg sitter her og fryser i hjel i min egen stue!

20. desember[rediger]

Strømmen er heldigvis kommet tilbake, men det kom nye 40 cm av den hvite møkka i natt. Mer måking. Tok hele dagen. Den forbannede snøplogen kom forbi huset vårt to ganger i løpet av dagen. Prøvde å få nabogutten til å måke, men han sa han ikke hadde tid. Ringte for å kjøpe en snøfres, men de var utsolgt. De får inn ny forsyning i februar.

22. desember[rediger]

Vi får garantert en hvit jul i år. Med de ekstra 10 cm med fordømt snø som falt i natt, og den vedvarende kulden, kommer vi ikke til å se våren før tidligst i august neste år. Jeg kledde meg godt for å gå ut og måke; lange underbukser, scooterdress, ullhansker og polvotter - og så måtte jeg hastig på do. Før jeg fikk av meg alt hadde jeg pisset meg ferdig og da jeg så hadde fått på meg alle klærne igjen var jeg for sliten for å måke. Prøvde å leie naboen til å måke resten av vinteren, fordi han har plog på traktoren, men han sa han hadde det for travelt. Jeg tror den drittsekken ljuger.

23. desember[rediger]

Bare 20 cm snø i dag. Så ble det mildere også, det ligger på rundt null nå. Kona ville ha meg til å pynte husfasaden med lys i dag. Hun er jaggu ikke klok! Hun kunne ha spurt for en måned siden! Hun sier hun spurte for en måned siden men det tror jeg ikke noe på.

24. desember[rediger]

Nye 60 cm hvit dritt! Plogen hadde pakket snøen så hardt at jeg brakk snøbrettet. Trodde jeg skulle få hjertefeil. Hvis jeg noensinne får tak i den jævelen som kjører brøytebilen, skal jeg dra ham gjennom snøen etter håret og slå ham i hjel med det brukne brettet!. Jeg vet han ligger på lur og bare venter til jeg er ferdig med å måke oppkjørselen - da kommer han brasende i 110 nedover gata og fyller igjen oppkjørselen med den helvetes snøen. I kveld ville kjerringa at jeg skulle synge julesanger sammen med henne og åpne pakker, men jeg var for opptatt med å vente på den jævla plogen.

25. desember[rediger]

Kikker ut av vinduet! Nye 50 cm til av det hvite faenskapet. God jul! Vi snør inne!!! Meteorologene melder om nye 20 cm. Har noen den ringeste anelse om hvor lang tid det tar å fjerne alle denne helvetes møkka fra oppkjørselen?? Bare tanken på å måke får meg rykende forbanna! Å som jeg HATER denne forbanna snøen!

27. desember[rediger]

Brøytebil-mannen ringte på i dag for å be om en almisse til en veldedig innsamling. Legene tror han vil overleve slaget jeg gav ham med snøbrettet. Kjerringa sier jeg har dårlig holdning. Jeg synes hun er en idiot. Hvis jeg må se "Tante Pose" en eneste gang til kommer jeg til å stappe henne inn i mikrobølgeovnen.

28. desember[rediger]

Fremdeles innesnødd. Hvorfor i all verden flyttet jeg hit???? Det var HENNES ide! Hun begynner virkelig å gå meg på nervene!

29. desember[rediger]

Temperaturen falt til minus 30. Toalettet er frosset og taket er i ferd med å bryte sammen. Fikk omsider tak i rørleggeren. Han kom etter 14 timer og skulle ha 3.500 kroner for arbeidet. Men å få tak i en snekker for å få sjekket taket som er i ferd med å bryte sammen… se, det er fanden danse meg umulig!!!

30. desember[rediger]

Taket brøt sammen!! Kjerringspetakkelet har dratt hjem til morra si. Det er meldt om nye 30 cm med snø.

31. desember[rediger]

Jeg satte fyr på huset. Ikke mer måking!

8. januar[rediger]

Det føles så godt. Jeg elsker de små hvite pillene de gir meg. Jeg lurer på hvorfor jeg er bundet fast til senga...?

Kilder[rediger]

Uncyclopedia Puzzle Potato Notext.png
Ikkepedia har en artikkel som er fullstendig irrelevant for denne artikkelen.

Tilbake til Ikkenytts forside