Ikkenytt:Ikkenytt beklager! Elvis er død likevel!

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 14:20

3 april 2008 


Les Ikkenytt:Elvis lever!

Elvis Presley.jpg

Den tidligere kongen Elvis Aaron Presley er dau som en sild, og lever absolutt ikke i beste velgående i Armenia under falsk identitet. Det var Ikkenytts utsendte, Dan Børge Akerø som i forrige uke kom med denne påstanden under et politiforhør i Armenia (se Ikkenytt:Elvis lever!). Men Ikkenytts nye utsendte (en helt tilfeldig svenske som risikerer hva et skal være for et halvt glass Coca-Cola i timen) har avslørt at dette er feil.

Oppstyr[rediger]

Alle verdens TV-kanaler, aviser og uncyclopediaer rettet søkelyset mot Ikkenytts redaksjon i Armenia etter at nyheten om Elvis' oppstandelse ble kjent for en drøy uke siden. Mange tusen fans har denne uka valfartet til Armenia for å få et glimt av kongen. Dette satte vår svenske venn et lite spørsmålstegn/utropstegn/punktum/komma bak (han var ikke helt sikker). Han dro til Armenia for å finne Dan Børge Akerø og eventuelt Elvis.

Svensk avsløring[rediger]

I Armenia fant han Akerø i en gapestokk midt på torget i hovedstaden Jerevan. Av frykt for å bli kilt, ga Akerø fra seg all den informasjonen vår svenske venn ba om (og litt til, som for øvrig ikke egner seg på trykk). Det viste seg nemlig at han hadde en skjult agenda.

Dan Børge Akerø ble straffet etter armenske lover.‎

Skjult agenda[rediger]

Akerø hadde nemlig i sin jakt på Elvis støtt på Det Armenske Turistvesenet. Her hadde han blitt tilbudt sin egen vekt i ostefjes, hvis han klarte å gi turistnæringen i Armenia et kraftig løft. Dette var ikke noe problem for en respektert herremann som Akerø. Han brukte sin innflytelse i Ikkenyttredaksjonen, og lagde en fiktiv nyhetssak om at Elvis lever.

Beklager![rediger]

Vi i Ikkenytt beklager ulempene dette har medført for deg og din hund, og vi kan forsikre om at Dan Børge Akerø ble kilt med innlevelse i gapestokken. Vi har selvfølgelig lært av denne hendelsen, og vil sjekke kildene våre bedre i fremtiden. (Yeah right!)

Kilder[rediger]

DU kan i vært fall sjekke kildene våre!

  • Dan Børge Akerø
  • Ikkenytt:Elvis lever!
  • Armenia
  • Anonym, tilfeldig svenske (sikreste kilde)
  • Anonym: DET VAR DOLLY PARTON som drepten =( >_<
  • Elvis var på do og dreit som bare helvete da han døde enkelte sier at de så dritt i reva i kirken

Tilbake til Ikkenytts forside