Ikkenytt:Jesus drakk ikke alkoholfri

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 4. august 2020 nøyaktig klokka 15:04

3 mai 2016 


Denne sjokkerende nyheten ble delt av forskere ved Steinda Skole som lenge har forsket dette emnet. - En sjokkerende nyhet, sier en kollega av forskere når vi fra Ikkenytt ankommer universitet. - Dette betyr at deler av historien tydeligvis omskrives, intet mindre enn en stor prestisje for vårt univers. Det var Pål Mar Bjarne som fant ut denne sjokkerende nyheten. Ingen andre trudde på han, men han hadde bevis! Et bevis som sjokkerte hele verden. Beviset ingen noen gang hadde funnet! Pål Mar Bjarne har løst koden! I dag 3. mars 2006 har vi funnet bevis på at jesus drakk ikke alkoholfri! Her har du nyheten fra steinda skole sine sider!

Pastor ved den norske kirke, Bernt H. Pederson, sier han ikke er alt for uroet over denne nyheten. - Tross alt unner man jo noen gleder til en mann som tross alt ble hengt og spikret opp på et kors for våre synder. Dessuten antar jeg at Frelseren har vært så pass fornuftig at han er i stand til å nyte alkohol i moderate mengder, noe annet skulle ha tatt seg ut. (Her humrer pastoren litti skjegget).

Bunnar Gerg er og involvert i den Norske kirke, da han har begynt å vie homofile satanister. Så med andre ord er han en kristen satanist. Bunnar er og kjent for sine eksepsjonelle kartplukkeferdigheter.