Ikkenytt:Julenissen har fått anoreksia

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 14:19

30 mars 2006 

Startet tidlig[rediger]

Julenissen, eller Julius Nilsen, sa til Aftenposten i går at han har fått anoreksia. - Jeg har alltid hatt problemer med mat og spising. Som liten gutt var jeg alltid tykk, men nå har problemene gått den andre veien, sa han til journalisten Trude Luth. Spekulasjonene har svirret rundt vår tykke godklump de siste ukene, men nå er det altså kommet ut i offentligheten: Julenissen har fått anoreksia.


Ødelegger barnas tankegang?[rediger]

Barne-ekspert Jacksonfan56 (ekte navn er ukjent, forøvrig har vi bare hans nick på Nettby) hevder at dette vil ødelegge barnas tankegang om Julenissen. - Julenissen er jo en typisk bestefartype: God, rund, blid, og har alltid gaver med seg. Men om Julenissen kommer ned pipa i år og er syltynn, vil jo barna bli forskrekket! sier Jacksonfan56.


Tvangsfôret[rediger]

I dette øyeblikk ligger Julenissen på Nordpolen Sykehytte, der de tvangsfôrer han med grisefett og sjokoladekake. - Det er en tøff jobb, han spiser nesten ingenting, sier Syl Via, "sykepleier". - Men vi gjør det for å redde julen, sier hun med et smil, og stapper kake i vår gode venns munn. Lekedoktorene ved Nordpolen Sykehytte sier at det kan bli ekstremt vanskelig, men at de skal prøve så godt de kan. Er de heldige, så er Julenissen bælfeit igjen som før om kun 4 år.


Kilder[rediger]

Tilbake til Ikkenytts forside