Ikkenytt:Julenissen må forkorte ruten

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 24. juli 2021 nøyaktig klokka 13:25

17 august 2008 


Nordpolen: I fjor rakk ikke Julenissen å dele ut alle presangene sine. I år er han redd han må forkorte ruten.

Det var mange barn som ikke fikk det de ønsket til jul i fjor. Grunnen til dette var at antall barn på jorden har økt dramatisk over hele verden. Julenissen har uttalt at han mest sannsynlig må korte ned ruten sin, hvilket vil bety at flere tusen barn ikke vil motta presanger fra Julenissen.

- I fjor endte jeg opp med 4298 presanger til overs, sier Julenissen. I følge statistikkene mine, er det nesten dobbelt så mange barn i år som i fjor, så jeg må dessverre kutte ut halvparten av barna på lista.

Julenissen forteller videre at det er hovedsaklig barn i Midt-Østen som ikke vil få besøk av Nissen. Nissen forklarer dette med at han er redd for hva de ville gjort med ham, hvis han hadde tatt seg en kakaopause i gatene, i et krigsherjet område.

Snille barn i Miami vil som vanlig få presangene i tide.


Julemøte[rediger]

Nissen skal i neste uke ha et møte med verdens juleministere, der Pål Juul-Hansen skal representere Norge. På dette møtet vil juleministerne forsøke å komme fram til en løsning på juleproblemet. Noen av forslagene Julenissen regner med vil komme opp, er å kutte ut landene som ikke har Julenissen i sin kultur, eller boikotte barn som er Jehovas vitner. Dette får Julenissen til å se rødt.

-Alle barn, og da mener jeg ABSOLUTT alle barn skal få besøk av Julenissen på julaften, sier Julenissen. Da får vi heller ansette vikarnisser, eller forlenge jula så jeg får bedre tid på meg.

Kilder[rediger]


Vår Nordpol-medarbeider, Reporter P. Addekaka vil følge opp krisen på Nordpolen.


Tilbake til Ikkenytts forside