Ikkenytt:Kollisjon med Mars skapte måne

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En helt vanlig dag på jobben[rediger]

Gunnar Birkeli er butikksjef på Rimi, Lillehammer. - Det var en helt vanlig dag på jobben, presiserte han, noe tvilsomt overbevisende mens en svak sødme av nypreparert sikkel nådde neseborene til intervjueren, da Ikkenytt intervjuet ham for en tid tilbake. Han fortsetter: - Jeg skulle bare legge på plass noen pakker med vaskepulver, da en Mars plutselig traff meg midt i fleisen.

Kunder rømte i flokk[rediger]

Forskremte kunder løp fra stedet, og derfor var det få som fikk ta del i det som siden hendte. Den kraftige kollisjonen førte nemlig til at Birkelis tupé falt av, og en måne var skapt.

Knut Røed Ødegård i ekstase[rediger]

- Dette er første gang på 5 millioner år at Mars har kollidert med en annen partikkel ute i solsystemet, sier astrofysikeren Knut Røed Ødegård mens han vifter entusiastisk med armene. Han påstår at han har spådd at dette skulle skje, men at han ikke så noen grunn til å formidle det, ettersom folk har sluttet å tro på ham.

Ingen vet hva som hendte[rediger]

Den kraftige kollisjonen førte til alvorlige forfrysninger hos Birkeli, som nå har vært sykemeldt i fire uker. Medarbeiderene har ikke sett ham, og man undres på om han noen gang vil komme tilbake. At flere har observert Birkeli på det lokale psykiatriske sykehuset skal vi ikke si noe om, men det ryktes at Birkeli tok kollisjonen med Mars svært tungt, spesielt fordi han hadde glemt å installere Air Bag.

En ny måne er skapt. Ikke en gang en tupé kan redde den.

Andres forsøk i å skrive om dette fenomenet[rediger]