Ikkenytt:MacGyver sniffet mann i øret

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 14:16

1. oktober 2010 


Vill oppførsel[rediger]

Bergen, Hordaland: Det var ved 18-tiden i går kveld at Norgesbesøket til den svært kjente problemløseren MacGyver gikk galt. Gaffa-teip-brukeren gikk plutselig, uten å nøle, bort til en ukjent mann på Torgallmenningen, og sniffet ham i øret. Sniffingen var av en slik art at mannen øyeblikkelig måtte legges i stabilt sideleie, og bli gjenopplivet ved hjelp av fot-til-munn-metoden. Han ble senere transportert til Haukeland Sykehus.

Ingen straff[rediger]

MacGyvers advokat, Tor Erling Staff, har allerede vunnet saken sin, og den kjente TV-profilen slipper dermed fengsel. Flere mener dette er en skandale, men politiet har gått ut og sagt at det hele er et avsluttet kapittel. Filmselskapet som står bak den kjente og kjære serien MacGyver spiller i, kan bekrefte at alt vil gå som normalt framover, og at det kommer nye episoder allerede i neste uke.

Et kjent fenomen[rediger]

Sniffing er slett ikke et gammelt fenomen. Arkeologer har gravd frem funn som tyder på at sniffing var vanlig allerede i Vikingtiden. Det sies at Harald Hårfagre var en røver på å sniffe sitt eget hår, og man hadde også mange sniffekonkurranser i dette århundret.

Mange vikinger hadde en egen evne til å sniffe inn i hjelmen sin.

Kilder[rediger]


Tilbake til Ikkenytts forside