Ikkenytt:Mange må flytte

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 5. juni 2020 nøyaktig klokka 06:08

17 juli 2009 


Send dem til Spania.[rediger]

De siste dager har en gjennom radio blitt informert om at FrP skulle ha som mål å sende alle asylsøkere til Spania. Det viser seg at Per Sandberg, FrP’s samferdselspolitiske talsmann og viseformann er blitt en smule feiltolket.

”Her er det ikke bare snakk om asylsøkere, men om alle utlendingene som trenger seg på og vil hit og putte handa ned i Sereptas krukke. Dette inkluderer Svenskene som har invadert restaurantbransjen. Alle utlendingene skal sendes til østkysten av Spania. Der er det laget infrastruktur som kan ta seg av uhorvelige mengder av utlendinger. I tillegg er det jo en forholdsvis kort reise. Dette blir som Senterpartiets utsagn om kortreist mat. Miljøgevinsten er helt klar. En kan nå ganske øyeblikkelig starte overføringen av alt oppsopet som kommer krypende hit til landet vårt".

Her kan en sitte på kafe og se på folkelivet

Vi i FrP har allerede sendt 4000 misjonærer hjelpere dit som skal ta seg av strømmen av folk. Vi skal hjelpe Spania i en overgangsperiode. Tolking, for eksempel, er noe vi kan bidra med. Hjelperne har fått førstehånds opplæring i integrering av utlendinger med blant annet språkopplæring, vinkurs, bridgekurs, og golfkurs. Tompratkursene kjøres hver uke ved stedets fortauskafe. Sandberg tror at dette blir noe av det billigste Norge har gjort for utlendingene og samtidig mest effektive. Vi vil garantert slippe å se, eller høre for den saks skyld, en eneste en av de som vil inn hit til oss her på berget og meske seg. Dette vil bli det største humanitære, medmenneskelige prosjektet partiet noensinne har pønsket ut. Vi kan sammenligne oss med sosialdemokratene og barnehager til alle. Vi vil ha dette som sak nummer 1. Trenger ikke vente 100 dager for å vise resultater. Dette tar vi på strak arm etter at vi har vunnet valget.

Ikkenytts redaksjon vurderer nå valgreportasjer kontinuerlig.


Tilbake til Ikkenytts forside