Ikkenytt:Mangel på dildoer i Sverige, kvinner nødt til å puste seg til orgasme

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 8. mai 2021 nøyaktig klokka 10:55

5. oktober 2009 


Demonstrasjon av den nye teknikken for å få orgasme under TV programmet Fråga Olle. Ryktene vil ha det til at kvinnen har lurt noe under skjørtet, men det vites ikke sikkert.

Etter den lange streiken blant dildofabrikkansatte i Sverige, har det nå oppstått stor mangel på dildoer i landet. Dette har ført til digre problemer, spesielt blant alenemødre, da de ikke får sin daglige orgasme grunnet nasjonal dildomangel, og når det i tillegg er forbudt med horeri i landet, må problemet sies å være kritisk. Men Ikkenytt kan i dag fortelle om en gruppe alenemødre i Sverige, som har funnet en alternativ måte å oppnå orgasme på: de puster! Pusting er dermed ventet å bli den nye trenden blant svenske alenemødre som ønsker sin daglige orgasme. Dette er dessuten helt gratis, noe som passer svensk privatøkonomi perfekt.

I dokumentarprogrammet Fråga Olle på STV2, ble teknikken inngående demonstrert. Det skal forøvrig sies at Olle ønsket å demonstrere hvordan han personlig mente alenemødre burde få sin orgasme, men da programmet sendes like etter Barne TV, ble dette avblåst av ledelsen.

Ikkenytt kommer tilbake med mer stoff om streiken så fort de forbanna svina i VG Ikkenytt-redaksjonen vet noe mer!


Tilbake til Ikkenytts forside