Ikkenytt:Michael Jackson har blitt en engel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 16. juli 2020 nøyaktig klokka 16:50

27 juni 2009 


Fotobeviset.

Michael Jackson, også kjent som Kongen av Pop, døde den 25. juni. Michael forberedte seg på sin nye turne i London, som opprinnelig skulle startet i 1999, men har blitt utsatt 42 ganger. En uke før første konsert, falt Jackson sammen og ble liggende livløs på gulvet. Det tok noen minutter før det gikk opp for de tilstedeværende at noe alvorlig var hendt. Etter forsøk på gjenoppliving, årelating, kunsting åndedrett, stabilt sideleie, kom ambulansen frem, og Jackson ble sendt til sykehuset i en fart. På sykehuset ble han erklært død.

Musikkelskere over hele verden sørget da de fikk nyheten, og alle musikkarrangement de neste dagene begynte med to minutters stillhet for å minnes Michael Jackson (vanligvis får folk bare et minutt, men Jackson var en så stor stjerne at det ble bestemt og forlenge den til to minutter). Samtlige radiostasjoner begynte å spille Michael Jackson-musikk 48 timer i døgnet, og det er første gang på mer enn en måned at ingen radiostasjon har spilt noe av Alexander Rybak i løpet av dagen.

Videobeviset!

Jacksons lik ble sendt til obduksjon, men det viste seg at det aldri kom så langt. Det ble sendt til Londons største sykehus, og plassert i et venterom, men noe var galt. Sjokkerte vitner forteller at liket rørte seg, og sykepleiere sprang for å hente noen som kunne forklare fenomenet. Men det visste seg å bare være begynnelsen; i løpet av få minutter grodde det et par vinger ut av ryggen hans, Jackson satte seg opp, grep en hatt en lege hadde glemt på en stol, dro den ned i panna, hoppet ned fra bordet, og moonwalket ut av sykehuset. Legene var for sjokkerte til å gjøre noe annet enn å stirre, og beklageligvis ble det ikke tatt noen bilder av fenomenet. Da sykehusdirektøren kom inn en halvtime etterpå, sto de fortsatt og stirret på døra Jackson hadde forsvunnet ut av.

Teorier går ut på at sykehuspersonalet kan ha blitt påvirket av stoffer som fikk dem til å hallusinere, men det forklarer ikke fjærene på gulvet, eller det faktum at verdens for øyeblikket mest berømte lik er vekk. Saken ville nok ha blitt lagt død, om ikke følgende bilde hadde blitt tatt noen timer senere, fra et flyvindu. Fotografen sier at han fotograferte skyer over Atlanterhavet, da han plutselig hørte sang. Han så noe han ”først trodde var en usedvanelig merkelig fugl” komme flygende, og knipset noen bilder. Han ”trodde ikke sine egne øyne” da han så hva han egentlig hadde fotografert.

Det ser ut til at Michael ennå ikke synger på det helt siste verset …

Siste! Også et videobevis har kommet i Ikkenytts hender! Viderobeviset kommer fra en anonym giver, og vi er enda ikke sikre på hvordan det ble filmet.

Kilder[rediger]

  • London Hospital
  • British Airways
  • Ikkepedia


Tilbake til Ikkenytts forside