Ikkenytt:Michael Jackson ikke død likevel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En slående likhet!
Hva?! Er han ikke død likevel!?

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 13:29

8. august 2009 


Bare halvannen måned etter den berømte popstjernen Michael Jacksons angivelige død, har man funnet ut at han faktisk ikke døde - han forsvant! Og det hele var visstnok bare en ulykke.

Popkongens mange brødre har etter en privat etterforskning funnet ut at Jackson aldri døde. Han hadde nettopp kjøpt en tidsmaskin på eBay, og skulle til å teste den ut, da hans private lege, som tilfeldigvis var til stede, kom til å snuble på startspaken. Tidsmaskinen satte umiddelbart i gang, og Michael Jackson ble transportert til et hittil ukjent sted - og en ukjent tid. Dette bekrefter nå Jacksons lege. Oppdagelsen ble meldt da man oppdaget en 3000 år gammel egyptisk statue av Michael Jackson. - Dette beviser at egypterne må ha visst om Michael for 3000 år siden, er legens slutning.

Michael Jacksons nyinnkjøpte tidsmaskin.
Hva!? Er han død likevel?!

Tidsmaskinen er visstnok Julenissens, som han solgte fordi han trengte penger til en ny gaveinnpakkingsmaskin. Tidsmaskinen har tidligere hjulpet Julenissen med tidsklemma si (den var da omtalt som tidsstopperen), i tillegg til å ha hjulpet Island å flytte valget sitt. (Da omtalt som tidsflytter.) Michael Jackson skal ha betalt omtrent 30.000$ for den.

Arbeidet for å tilbakestille virkningen av tidsmaskinen, og dermed få brakt Jackson tilbake, ble satt i gang for to dager siden, og verdens fremste tid- og romeksperter er leid inn for oppdraget. Beklageligvis viser de fleste prognoser at Michael vil være 3051 år gammel når de får ham tilbake, og at han ikke vil være annet enn en liten haug med støv. Altså er han død likevel.

Kilder[rediger]


Tilbake til Ikkenytts forside