Ikkenytt:Negar i sammenstøt med elg

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 29. mai 2020 nøyaktig klokka 14:35

2. juni 2009 

Den mega-super-ultra-kjente super-hit-norsk-iranske kjendisen Negar Khan krasjet tirsdag ettermiddag i en elg. Saken får full dekning hos alle de store nyhetsbyråene, og utklasser det forsvunnede flyet fra Frankrike i popularitet!


Ulykken[rediger]

Negar Khan (aller, aller mest kjent fra TV-dokumentaren Paradise Hotel, hvor hun ikke vant) var på vei hjem fra sykehuset. (Hvor hun hadde avlevert sin lille "kompis", kun iført T-skjorte og boxershorts) (Hun selv var forresten kun iført et sexy sykepleierkostyme.) Hun satt på med enda en liten "kompis" hjem fra Trånnhjæm til senga hjemmet sitt i Oslo. Kompisen og Negar fikk plutselig den infame ideen som vi alle en gang har hatt, men ikke turt å utføre, på en stille, rolig og mørk landevei, midt i svarteste skaugen, uten en eneste annen bil på hele veien. Klærne var fort av, og i 70-sonen rundt Rena et sted skjedde ulykken. En elg som sto fredelig og beitet midt på traktorstien ble offer for et syn de fleste skulle vært foruten - de feite leppene til frk. Khan som omkranset seg... Hrm, ja. Sjåføren, som satt med øynene sine igjen og/eller stirret rett opp i taket, oppdaget ikke elgen før det var for sent. Den traumatiserte elgen ble kjørt rett ned av en Mini Cooper, og landet på panseret hvor et avbrukket gevir smelte rett i frontruta.

Da det motbydelige elskende paret endelig forsto alvoret, fikk de på seg klærne i en rykende fart. Elgen, som fortsatt var noe blendet etter det uventede synet, haltet bort fra veien, gråtende og med et blødende sår på låret.

Negar og den krasjede bilen, før hun tok av seg klærne.

Hjelpemannskapene[rediger]

Hjelpemannskaper fra Røde Kors og Brannvesenet kom raskt til stede, da de var i nærheten (les: Vest-Agder) og slokket en brann. (Disse leste også VGNett, og skjønte at denne nyheten var enda mer oppsiktsvekkende.) Til hjelpemannskapene skal Negar Khan ha uttalt: - Gud, hvor deilig det var.. Å bli reddet, mener jeg. Den var altså så STOR! Og når en så stor og tung ting kommer rett mot deg, må du nesten få litt panikk. Kompisen skal ha nektet å forlate bilen før etter fem minutter. Røde Kors hadde mistanke om at han hadde fått en hevelse, men da han endelig kom ut av bilen, må denne ha forsvunnet. Røde Kors innlosjerte paret på et hotell like i nærheten, hvor de mente at paret kunne få avslutte hva de hadde påbegynt. (I tillegg serverte hotellet bakt laks i gressløksmørsaus, noe alle redningsarbeiderne var lystne på. Negar og kameraten fant rommenet sitt med en gang, og gikk til sengs.)


Elgen[rediger]

Ikkenytts redaksjon greide på finurlig vis å oppspore den sårede elgen. Han hadde også blitt tatt vare på av hjelpemannskaper. (Speiderne vel og merke.) Hans advokat befant seg hos ham i da vi traff ham. Advokaten mener at dette er et klart brudd på elgehetsrettighetene, som klart tilsier at man skal vike unna en beitende elg. - Hva som skjedde inne i blikkboksen har vi ingen formening om, og vi ønsker heller ikke å vite det, uttalte advokaten. Vi ønsker bare en erstatning for tapt lønn mens herr Elgesen (advokatens klient og den sårede, journ.anm.) er sykemeldt, samt en liten donasjon til Speiderne som takk for hjelpen, og til Vegvesenet for å sette ned fartsgrensen på landeveisstrekningen Trondheim - Rena. Advokaten forteller videre at han og hans klient ikke er redde for å bringe saken videre til retten, hvor han er sikker på at de vil få medhold. Advokaten ønsker i tillegg å legge fram forslag om samfunnstjeneste som straff for Negar, mest av alt fordi det ville vært hysterisk morsomt å se henne i kjeledress. Han nevner også at straffen kan bli lengre, i og med at zoofili er ulovlig i Norge. (Han mener nemlig at føreren av bilen hadde seg med en and mens han kjørte.) Dette kan i verste fall føre til fengselsstraff for kompisen. La oss bare håpe at rettssaken kommer til høsten, etter et evt. FrP-regime. Da kan vi håpe at Negar blir sendt tilbake til Iran, sier herr Elgesen.


Tilbake til Ikkenytts forside