Ikkenytt:Nordpolkrisen: Datakluss på Nordpolen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 26. februar 2020 nøyaktig klokka 01:08

24 august 2008 


Nordpolen: Dagen før Juleministermøtet, har det blitt oppdaget et virus på Julenissens datamaskiner. Nå frykter Julenissen at hele nettverket hans vil kortslutte.

Julenissen har i snart 20 år hatt et personlig nettverk hvor han oppbevarer alle ønskelistene som kommer strømmende til Nordpolen. Han forteller at han og gnomene måtte ha jobbet 100% hvis de skulle fortsatt med de gamle listene som opptok et helt arkivskap hver. Men nå har Julenissens nettverkssjef, Arne Dylan (som ikke er i slekt med Bob Dylan), oppdaget et virus som kan hindre Julenissen og hjelperne hans i å finne ut hvem som vil ha hva til jul.

- Bare se på dette! sier Dylan og peker på en datamaskin, før vi har kommet oss inn en gang. - Dette er ønskelista til en gutt som jeg ikke har lov til å si navnet på. Han har pleid å ønske seg airsoft og baseballkøller, men nå viser datamaskinen at han vil ha Barbie-dukker og en BCG-vaksine! Det er helt sjukt!

Dylan forteller videre at han i går trålte hele Nissens nettverk, og fant ikke mindre enn 32 forskjellige virus! Han mistenker at det er noen som har plantet virusene i Nissens datamaskiner. Saken blir etterforsket av et Julepoliti, ledet av Arne Halvorsen fra Bardufoss.

- Vi ser alvorlig på denne saken, ettersom gutten som angivelig ønsker seg dukker og vaksiner er min sønn, sier Halvorsen. - Vi skal gjøre alt som står i vår makt for at han får det han virkelig ønsker seg... Eh.. Jeg mener sånn at alle barn i verden, får alt de ønsker seg.

Halvorsen forteller videre at de så langt ikke har noen spor, men at deres hovedmistenkte er den nylig sparkete Benny Benassi, som fikk sparken som veterinær (og audiograf) etter å ha stilt feil diagnose ovenfor Nissens reinsdyr.


Nissen ikke overrasket[rediger]

Julenissen forteller at han ikke er overrasket over at Benassi er den de mistenker mest. Han sier videre at han er glad for at han sparket Benassi, og at den nye veterinæren (men ikke audiograf(Hva nå det er)) er Bjarne Mørk-Eidem fra Bekkarfjord.

- Jeg håper bare at etterforskerne våre greier å finne Benny sånn at vi kan få en medisin mot virusene, sier en bedrøvet Nisse.

Nissen kan fortelle at dette også vil bli et av problemene som dukker opp under morgendagens Juleministermøte, som forøvrig vil starte klokka fire.

Kilder[rediger]


Se også[rediger]


Vår Nordpol-medarbeider, Reporter P. Addekaka, vil følge opp krisen på Nordpolen.


Tilbake til Ikkenytts forside