Ikkenytt:Nordpolkrisen: Juleministermøtet over for denne gang

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 16. juli 2020 nøyaktig klokka 17:07

27 august 2008 


Nordpolen: Etter et heftig møte på tirsdag, er årets juleministermøte nå over.

Juleministermøtet på Nordpolen ble sent i går kveld avsluttet. På møtet har hele verdens juleministere diskutert hvordan de skal kunne få hjulene til å gå rundt, i og med at Julenissen ikke greier å få unnagjort all gaveutdelingen før jula er over.


Utsatt[rediger]

Juleministermøtet skulle egentlig holdes mandag klokka 15.00, men en kraftig snøstorm satte en stopper for det. Flyet med alle juleministerne ombord, måtte nødlande 32 km fra Nordpolen City. Dette førte blandt annet til at juleministeren fra Zimbabwe, Onkel "Robbie" Mugabe, frøs i hjel. Den burmesiske juleministeren falt ned i et hull i isen, mens den svenske ministeren frøs fast tunga da han slikket på en istapp. Den norske ministeren, Pål Juul Hansen, slapp fra det hele med en lettere forkjølelse.

Norges juleminister, Pål Juul-Hansen.


Løsning[rediger]

Da juleministerne endelig kom fram tidlig tirsdag morgen, gikk de straks i gang med de heftige diskusjonene. Noen av forslagene som kom opp, var å ta livet av halvparten av jordas befolkning, og satse på at befolkningstallene går ned (USA), og avskaffe hele Julenisse-opplegget, i og med at "Julenissen ikke finnes" (Vatikanstaten). Men det beste forslaget kom selvsagt fra den norske ministeren: Å bygge en maskin som midlertidig stopper tiden. Forslaget ble godt mottatt. For å finne ut hvordan de skulle bygge en slik maskin, tilkalte Julenissen sine beste oppfinnere og forskere. De kom fram med denne teorien: 4/9 ~ 09>(-x9) - 90<45>\uP = T,u + PuTx} H&M - 985% = SToP TimE = STOP TIME

Ministerne konkluderte med at det var en sannsynlig ligning, og etter tre timer på verkstedet, hadde forskerne og oppfinnerne bygget maskinen.

Maskinen var ikke noe pent syn, men den funker faktisk!

Problemet med den manglende tiden er herved erklært løst.


Virusproblemet er historie[rediger]

Men så kom den virkelig vanskelege saken, som etterhvert ikke var så vanskelig likevel. Datavirusene som har klusset til nettverket hos Nissen, var ikke borte enda. Men det skulle vise seg at det slett ikke var den nylig sparkede Benny Benassi som hadde infisert datamaskinene. Datamaskinene hadde bare blitt smittet av røde hunder, og er nå på beina bordet igjen. Julenissen har gått offentlig ut og bedt Benassi om unnskyldning angående mistankene. Juleministerne er nå på vei hjem til sine hjemland.


Frøs fast[rediger]

Du som leser, lurer kanskje på hvorfor det ikke er noen intervjuer i denne artikkelen. Det er fordi rompa til reporteren frøs fast mens han var på do på Nordpolen. (Som kjent har Nissen bare utedo.) Så alt du har lest er forøvrig referanser fra TV2, NRK, NBC, CNN, DVD, VHS, SKB og NBA. Vær så snill å sende to ruller dopapir og en skjærebrenner til Julenissens Utedo, Nordpolen 78, Arktis.


Kilder[rediger]


Se også[rediger]

Vår Norpolmedarbeider, Reporter P. Addekaka, vil ikke lenger følge opp krisen på Nordpolen, da det ikke er noen krise å følge opp, og i og med at han sitter fast på Nissens utedo.


Tilbake til Ikkenytts forside