Ikkenytt:Nordpolkrisen: Julenissens veterinær (og audiograf) sparket

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 26. februar 2020 nøyaktig klokka 00:24

23 august 2008 

Nordpolen: Etter å ha stilt feil diagnose har Julenissens veterinær (og audiograf) fått sparken.

Etter at Julenissens reinsdyr hadde vært syke en stund, fant som kjent den tyske statsveterinæren Agnete Beethoven ut at Julenissens veterinær (og audiograf), Benny Benassi, hadde stilt feil diagnose. Etter å ha tenkt i sju lange og sju brede, har Julenissen nå konkludert med at det beste for hans økonomi, nerver og reinsdyr, er å sparke den ineffektive veterinæren (og audiografen).

- Når en veterinær ikke kan se forskjell på en forkjølelse og røde hunder, er det klart at han må sparkes, sier den ellers så glade Julenissen til Ikkenytt. Han forteller videre at Benassi har vært hos ham i snart 300 år, og at det for lenge siden var på tide å finne en ny gnom som veterinær.

Hva stillingen som audiograf angår, sier Julenissen at Benassi ikke var utdannet som dette en gang.


Har allerede en ny i kikkerten[rediger]

Bare to dager før det store juleminister møtet, er det klart at Julenissen ikke kan gå uten en veterinær. (Hva audiograf angår, forteller Julenissen selv at han har klart seg uten en skikkelig i tusen år, og skal klare seg uten i tusen år til.) Julenissen forteller glad til Ikkenytt at han allerede har en ny veterinær i kikkerten.

- Ja da, den nye veterinæren blir mest sannsynlig Bjarne Mørk-Eidem fra Bekkarfjord. Jeg har ikke spurt ham enda, men skal sende ham en SMS snart. Hvis han takker nei, blir andrevalget mitt Barack Osama, fra Bjørklund.

På spørsmål om det er en grunn til at han har nordmenn i sikte, smiler Julenissen og nikker.

- Det er et kjent faktum at nordmenn er det folkeslaget i verden som er gladest i, og dermed flinkest med, dyr. Og samene oppe i nord driver jo reindrift også, så dette blir jackpot!

Den tyske statsveterinæren Agnete Beethoven, sier at det er gledelig at Benassi har fått sparken.


Sint gnom[rediger]

Benny Benassi derimot, er meget sint, for ikke å si rasende over å ha blitt avskjediget. Han mener at det er menneskelig å gjøre feil. - Bare synd han er en gnom, sier en smilende Julenisse over denne kommentaren.

Det er blitt sagt at da Benassi fikk beskjed om avskjedigelsen, løpte han rasende ut i snøen, med fråde rundt munnen. Siden ahr ingen sett ham, selv om ledelsen i Bloody Sewing Wolf Alpha Team har uttalt at han har oppsøkt dem. Denne påstanden er trukket i klar tvil, ettersom minst 23 andre lignende organisasjoner har påstått det samme. I tillegg har Geir-sekten erklært at Benassi har tatt deres test "Bli medlem av Geir-sekten!. (Denne påstanden er også trukket i tvil, ettersom at alle medlemmer i Geir-sekten er ko-ko.)


Kilder[rediger]


Se også[rediger]


Vår Nordpol-medarbeider, Reporter P. Addekaka, vil følge opp krisen på Nordpolen.


Tilbake til Ikkenytts forside